Спечелете всеки ден интериорна боя RÖFIX Inside TOP

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - не е посочен

Както добре знаем, за българина с пълна сила важи поговорката „Моят дом е моята крепост“. Но дали си даваме сметка, че същият този дом без красива и ефективна фасада често е изправен съвсем сам пред капризите на времето, които не го жалят, рушат го и той вече на е устойчив и приветлив.

Затова домът има нужда от сигурна, красива и модерна дреха. Радио ENERGY и Рьофикс ще ти помогнат да освежиш или направо да «облечеш» дома си с възможно най-качествената и функционална дреха. Включи се в играта във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и ще научиш повече за силиконовата завършваща мазилка Рьофикс ПРЕМИУМ и как тя може да защити ефективно фасадата на твоя дом. Наред с това всеки ден ще подаряваме 5 л. от най-новата супер покривна интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

Научи повече за предимствата на силиконовата завършваща мазилка RÖFIX Silikonharzputz PREMIUM, отговори на въпроса в играта на Радио ENERGY и всеки ден един от участниците ще спечели 5 л. от супер покривната интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

RÖFIX е австрийска компания с над 130 години опит в производството на сухи строителни смеси, пастьозни мазилки и шпакловки, бетони, топлоизолационни и подови системи и продукти за реновиране и реставриране.

Марката RÖFIX е на българския пазар вече над 18 години и има 3 завода в страната. Разполага с много широка дистрибуторска мрежа и бърза и координирана логистика, част от която е със собствен автопарк. Специализирана е в даване на продуктови и системни решения за устойчиво строителство и постигане на здраве в дома. Клиентите могат да разчитат на безплатна професионална консултация от страна на търговските представители на RÖFIX.

Вдигни нивото в строителството с RÖFIX! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара