Спечелете фитнес гривна, смарт кантар и 10 подаръчни кутии Olympus

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: @baklavi4ka, @annrieta71, @simeonovaanzhela, @nikolgalia, @sto.pro.cent.a, @svetlyo.georg, @nikola.and.nikol, @rosankastoianova, @dborisov7, @d.stoinov, @keto_diet_enthusiast

Нашият йогурт е истински йогурт, откъдето и да го погледнеш. Богат на протеини и толкова гъст, че може да се противопостави на гравитацията. Предизвикваме те да го докажеш!

💪 Покажи своя експеримент с йогурт Olympus в пост или Story.
💪 Последвай и отбележи профила ни @olympusfoods_bulgaria и използвай #OlympusYogurtChallenge.
💪 Участвай в томбола за голямата награда – смарт кантар и фитнес гривна, и 10 подаръчни кутии Olympus.

Участник в Играта е всяко физическо лице, което:

1. Има валиден Instagram акаунт. С участието си и предоставяне на снимка/стори/пост съгласно предвидените условия, участникът се съгласява снимката/сторито/поста му да бъде публикуван/а от Организатора на интернет страницата в Instagram https://www.instagram.com/olympusfoods_bulgaria, във Facebook: https://www.facebookcom/OlympusFoodsBulgaria, както и на всяка друга интернет страница на Тирбул ЕАД/Олимпус България.

2. От 07.07.2021 г. до 18.07.2021г.:

- да заснеме и качи снимка/стори/пост както демонстрира гъстотата на йогурт Олимпус по креативен начин – например чрез обърната лъжица, докато е с главата надолу или по време на други подходящи действия и пози,  в собствения си профил във Instagram;

-  да включи хаштаг #OlympusYogurtChallenge;

- да последва профила на Olympus в Instagram- @olympusfoods_bulgaria;

- да тагне профила на Олимпус @olympusfoods_bulgaria.

Всички награди от Промоционалната кампания ще бъдат раздадени от определени от организатора лица, като посредствон томбола на случаен принцип от всички отговарящи на правилата на Играта  и изпратени в определения срок (от 7 юли 2021 г.до 18 юли 2021 г. вкл.) снимки/сторита/постове ще бъдат избрани печаливши от тях.

Участниците, спечелили награда от Игра, се обявяват с таг в отделен пост на интернет страницата на Играта :// https://www.instagram.com/olympusfoods_bulgaria/
С публикуването на снимки в Играта всеки участник декларира, че всички авторски и сродни на авторското права върху изображението или съдържащите се в него произведения са уредени по начин, позволяващ на участника да използва снимката, да я публикува в интернет, както и да предоставя разрешение на Организатора да я използва.

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти в Играта, но има право само на една награда в случай, че бъде изтеглен от томболата.

Само печалившите участници ще бъдат уведомени с лично съобщение, изпратено до Instagram профила им, с който са участвали в Играта.

Участницитe, определени за печеливши в Играта, следва в срок от 10 дни да изпратят лично съобщение на официалната страница на Тирбул ЕАД/Олимпус България във Instagram https://www.instagram.com/olympusfoods_bulgaria/ с трите си имена по лична карта и актуален телефон за контакти и имейл адрес, за да потвърдят получаването на своята награда.

Печелившият може да получи наградата си по куриер за сметка на Организатора, при заявено от него желание. В този случай избраният да получи награда участник следва да изпрати лично съобщение на официалната страница на Тирбул ЕАД/Олимпус България във Instagram с трите си имена, адрес за доставка и актуален телефон за контакти в срок от 10 (десет) дни от предоставянето на данните по т. 9.3.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 14  (четиринадесет ) дни от провеждане на тегленето чрез външно дружество - спедитор/ куриер.

След края на играта и след раздаване на наградите при необходимост ще се проведе изравнително теглене на печеливши при условие, че през периода са останали нераздадени награди, поради това, че:

- спечелилите не са били намерени от организаторите;
- има несъответствие с механизма на играта.

Краен срок - 18 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара