Спечелете хамаци, настолни игри, ваучери и аксесоари

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2021

Участвай в играта за една от големите ни летни награди

Как да се включиш?

1. Вземи своя ПРОМОКОД за 15% отстъпка, като попълниш формата по-долу

2. Приложи го за избраните от теб снак продукти на www.zelen.bg/product/summer-of-snacking/ и завърши поръчката си

3. Вече си част от играта и може да спечелиш една от големите награди! 👇
 
Какво можеш да спечелиш?

Избрахме награди от 4 български бранда

Настолни игри LASTICHÉ  - 2 броя настолните игри, които завладяват всички плажове през лятото.

Хамак Айляк - 2 хамака за айляка. Не е просто хамак, а български висококачествен продукт с разнообразни дизайни. 

Летен аксесоар Zona Urbana - Спечели 1 от 3 ваучера на стойност 50лв и избери своя летен аксесоар. 

Ваучер за Био Магазин ЗЕЛЕН - Може да спечелиш един от ваучерите на стойност 30лв за най-голямата верига био магазини ЗЕЛЕН.

Участието в Играта се осъществява чрез:
1. Попълване на регистрационна форма, която се намира на страницата на http://snackwith.zelen.bg. Подробности за регистрационната форма са описани в т. 4.2.
2. След попълване на регистрационната форма, получавате еднократен промокод за 15% отстъпка за продуктите на страница: https://zelen.bg/product/summer-of-snacking/
3. Използвайте промокода, като направите поръчка на www.zelen.bg , която включва поне един продукт от продуктите на страница: https://zelen.bg/product/summer-of-snacking/, приложете промокода и завършете поръчката.

Формата за участие в играта се намира на http://snackwith.zelen.bg. Участникът следва да попълни регистрационната форма, в която: 1) посочва име, фамилия и имейл адрес в указаните за това полета, като имената следва да въведе на кирилица; 2) отбелязва, че е
съгласен с настоящите Правила и с обработването на личните му данни при условията на настоящите Правила; 3) отбелязва, че е съгласен личните му данни да бъдат използвани за целите на директния маркетинг и да получава маркетингови съобщения от zelen.bg; 4) най-накрая следва да натисне бутона „Включи се“.
В случай, че Участникът не изпълни която и да е от стъпките по-горе, включително не отбележи, че е съгласен с настоящите Правила и с обработването на личните му данни при условията на настоящите Правила, както и не отбележи, че е съгласен личните му данни да бъдат ползвани за целите на директния маркетинг, то същият не може да участва в Играта.

Участието в Играта е обвързано с покупка.

За Периода на провеждането всеки Участник може да се регистрира за участие и да участва в Играта само веднъж.

Всеки Участник, който се е регистрирал за участие в Играта по реда на тези Правила, може да спечели една от общо 9 награди: - 2 бр настолни игри Lastiche - 2 бр хамак от Хамак Айляк - 3 бр ваучери на стойност 50лв за магазини Zona Urbana - 3 бр ваучери на стойност 30лв за био магазин ЗЕЛЕН

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Тегленето на 9-те печеливши ще се извърши на 01.09.2021 г., като Печелившите кандидати ще бъдат теглени на случаен принцип в присъствието на комисия, съставена от представители на Организатора. За тази цел Организаторът ще използва специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички Участници, които са се регистрирали за участие по реда на тези Правила.

Имената на Печелившите участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на Facebook страницата на био магазин ЗЕЛЕН “https://www.facebook.com/zelen.bg”. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и чрез имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

В срок до 3 (три) работни дни от обявяването на Печелившия участник на Facebook страницата на био магазин ЗЕЛЕН “https://www.facebook.com/zelen.bg”, същият следва да изпрати потвърждение по имейл до имейла на Организатора: shop@zelen.bg („Потвърждението“) , че желае да получи наградата. В Потвърждението по предходното изречение Участникът следва да посочи името и фамилията си, имейл адреса си, адресът за доставка (включващ населено място, пощенски код, улица, номер, вкл. етаж и апартамент, ако е приложимо), телефонен номер, както и изрично съгласие за получаване на наградата -напр. „Приемам награда от играта или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата.

Ако Организаторът не получи от уведомения Участник Потвърждението по начина, със съдържанието и в рамките на срока, посочени в т. 7.1, същият губи правото да получи наградата си.

Наградата ще бъде изпратена чрез куриер за сметка на Организатора до предоставения от Участника адрес в Потвърждението по т.7.1. в срок от 7 (седем) работни дни от получаване на въпросното Потвърждение.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара