Спечелете мултикукъри Philips, сетове за коктейли и 50 кега с бира

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2021

Абонирай се за бюлетина на Kolichka.bg и участвай в томбола с награди

С нашия бюлетин ще получаваш информация за промоции и специални предложения за любими продукти, а само сега - имаш и шанс да спечелиш страхотни награди!

*Регистрирай се за бюлетина на www.kolichka.bg до 31.08.2021 г. с имейл и парола, като отбележиш и полето за Съгласие за обработка на личните данни. 

Промоцията представлява възможност на лицата, абонирали се да получават бюлетина и специалните предложения на Kolichka.bg, да спечелят следните награди, изтеглени с томбола на случаен принцип:
• Мултикукър Филипс 3037/70 – 5 броя
• Сет за коктейли, състоящ се от 3 части – 25 броя
• Бира Бенедиктенер - опаковка от 5 литра - 50 броя

Право на участие имат всички пълнолетни лица, които са се абонирали по който и да е от достъпните начини за абонамент за получаване на бюлетина и специалните предложения на
Kolichka.bg с валиден имейл адрес в рамките на периода на Промоцията, описана по-горе в „Продължителност на Промоцията“, и които продължават да са абонирани към датата на теглене на печелившите участници. Участието в Промоцията не е обвързано с покупка на стока или услуга от онлайн магазина www.Kolichka.bg.

Участниците в промоцията могат да участват само с един имейл адрес.

С абонирането си за бюлетина и специалните предложения на kolichka.bg в периода на Промоцията съответният участник в Промоцията декларира, че запознат е с и приема условията и разпоредбите на тези Правила на Промоцията и се задължава да ги спазва.

Всеки участник може да прекрати участието си в Промоцията, но да продължи да получава бюлетина и специалните предложения на kolichka.bg, като изпрати имейл на contact@kolichka.bg и посочи, че не желае да участва в промоцията „Абонирай се за бюлетина и специалните предложения на Kolichka.bg и участвай в томбола с награди“.

Тъй като абонаментът за бюлетина и специалните предложения е условие за участие в Промоцията, при отказ от абонамента преди датата на теглене на печелившите, участието в Промоцията се прекратява.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип не по-късно от 15 работни дни след крайната дата на Промоцията в присъствието комисия, съставена от двама представители или служители на Организатора и адвокат. За тегленето ще бъде съставен протокол, подписан от всички участници в комисията. Имейл адрес, изтеглен да спечели награда, не участва в последващите тегления. След изтеглянето на всички награди Организаторът може да изтегли допълнителни резервни печеливши, които по преценка на Организатора да получат награда, която не е приета от някой от изтеглените участници или в случай че някой от изтеглените участници не отговаря на тези Правила. В такива случаи Организаторът си запазва правото да даде наградата на някой от резервните печеливши или да не даде наградата, по своя преценка.

Разпределянето на наградите се извършва на принципа на случаен избор с използването на специална компютърна програма. Тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми няма да бъдат използвани по начин, който позволява да се предопредели резултата от проведеното случайно разпределение на наградите.

Участниците, спечелили награда, ще получат писмено известие на имейл адреса, с който са се абонирали за получаване на бюлетина и специалните предложения на Kolichka.bg. Не по късно от 15 календарни дни след неговото изпращане, спечелилият участник трябва да отговори на известието като изпрати три имена, телефон за контакт и адрес за доставка на наградата. Ако участникът не отговори в рамките на този срок, той губи правото да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара