Спечелете всеки ден стек с нектари MIKI или ISOSPORT energy drink

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 август 2021

Фирма Неопак е основана през 1989 година от група инженери. Специализирани сме в производството на детски плодови сокове с търговска марка “MIKI” и на негазирани изотонични и енергийни напитки с търговска марка “ISOSPORT”.
 
Непрeкъснато се стремим да задоволим нарастващите изисквания на пазара както по отношение на качеството, така и във връзка с подобряване функционалността на опаковките. Благодарение на дългосрочната ни политика спрямо нашите партньори, високото качество и конкурентните цени на продуктите ни, компанията днес е на едно от водещите места в своя бранш.
 
Сега слушателите на Радио Fresh! имат възможност да печелят награди от Неопак! Всеки желаещ да участва в тематичната игра трябва да влезе във Фейсбук страницата на радиото и да отговори вярно на въпроса на Неопак, за да се включи в жребия за 5 броя седмични награди по избор - стек с 24 бр. “ISOSPORT” energy drink или кашон с 27 бр. нектар “MIKI”.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара