Спечелете ваучери от Answear.bg и подаръчни кутии Davidoff Cafe

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 юли 2021

🎀 G I V E A W A Y 🎀

Какъв е вашият #ВкусЗаЖивот?

Вкусът за живот се познава по всички онези неща, за които нямаш нужда от напомняне. И които са с теб навсякъде. А безкомпромисният вкус на Davidoff Café ще допълва момента. Където и да съм.

Споделете и вашия вкус за живот в снимка, като я отбележите с #TasteForLife и 9 от вас могат да спечелят подаръчна кутия Davidoff Café, заедно с ваучер от Answear на стойност 80 лв или голямата ни награда подаръчна кутия Davidoff Café заедно с колие от @answear_bg

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България, в  интсаграм профилите на Иво Аръков и Славена Вътова.

Участниците мога да спечелят:
9 бр. подаръчни кутии от Davidoff Cafe и ваучер за покупки на стойност 80лв лева от @answear.bg.
1 бр. подаръчна кутия от Davidoff Cafe и раница
(обявени в инстаграм стори от Иво Аръков на 16.07)
 
9 бр. подаръчни кутии от Davidoff Cafe и ваучер за покупки на стойност 80лв лева от @answear.bg.
1 бр. подаръчна кутия от Davidoff Cafe и колие
(обявени в инстаграм стори от Славена Вътова на 16.07)
 
Всеки който сподели своя вкус за живот в снимка в инстаграм и използва хаштага  #ВкусЗаЖивот, може да спечели награда: една от 9 подаръчни кутии Davidoff Café и ваучер на стойност 80 лв. от Answear или голямата награда: една подаръчна кутия Davidoff Café и раница/ колие.

Тегленето на наградите ще се извърши в присъствието на нотариус в централен офис на ПРУУФ ООД. Всички спечелили ще бъдат тагнати в story в инстаграм пред профила на Иво Аръков и Славена Вътова, в рамките на две седмици след края на кампанията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора в рамките на 10 дни след обявяването на печелившите.

При спечелване на награда от Кампанията, участникът ще бъде уведомен чрез тагване в стори в инстаграм и помолен да предостави следните лични данни – две имена, адрес и телефон за връзка.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона, в рамките на 10 дни след края на кампанията. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора.

Организаторът ще направи 3 /три/ опита да осъществи доставката на наградата чрез телефонно позвъняване, текстово съобщение, или е-mail съобщение до печелившия участник. При направени 3 неуспешни опита за доставка се приема, че участникът няма интерес от получаването наградата и такава не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция и не носи отговорност. Спечелилите скутер участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара