Спечелете 532 фотоапарата за моментални снимки Instax Mini 11 от Pringles

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 август 2021

УСМИХНЕТЕ СЕ. ВАШИЯТ ШАНС ДА СПЕЧЕЛИТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЗА PRINGLES ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТАЛНИ СНИМКИ INSTAX MINI 11

Селфита на слънце, айляк на плажа или релакс край басейна! Уловете магията на лятото с фотоапарата за моментални снимки instax mini 11. Оборудван е с интересни функции като автоматична експозиция и режим за селфита, за да не пропуснете нито един миг. Просто въведете кода от промоционалните кенове Pringles за шанс да спечелите!

Функции на instax mini 11:

• Вградена автоматична експозиция
• Компактен дизайн
• Автоматична светкавица
• Вградени обектив за селфита и огледало за селфита
• Два бутона на затвора, които могат да се персонализират
• Персонализиран за Pringles фотоапарат instax mini 11
• пакет с 10 моментални снимки instax mini

Просто въведете уникалния код от Вашия кен Pringles, за да разберете дали печелите.
Участвайте сега за възможност да спечелите незабавно*

Промоцията е отворена само за лица над 18 г., законно пребиваващи в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словения, Словакия, Молдова.
 
Закупуването на кен Pringles и достъпът до интернет са задължителни. Това е само онлайн промоция, няма вариант за участие по пощата или по телефона.
 
Основен промоционален период: Основният промоционален период е отворен от 00:01 ч. CEST (лятно централноевропейско време) или 01:01 ч. EEST (лятно източноевропейско време) на 16 юни 2021 г. до 23:59 ч. CEST (лятно централноевропейско време) на 30 август 2021 г. или 00:59 ч. EEST (лятно източноевропейско време) на 31 август 2021 г. Участията могат да се изпращат между 00:01 ч. и 23:59 ч. всеки ден по време на основния промоционален период.
 
За да участват в основния промоционален период, участниците трябва:
a. Да закупят кен Pringles;  
б. Да посетят Pringles.com и да въведат 19-цифрения код на партидата от дъното на кена Pringles;
в. Да си регистрират акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
г. Спечелилите участници ще бъдат уведомени на екрана и ще трябва да следват инструкциите, за да вземат наградата си.
 
Всеки партиден код дава право на едно участие в промоционалния период. Всяко участие трябва да бъде придружено от различен партиден код.
 
Спечелилите трябва да запазят касовата бележка, посочваща часа и датата на покупка преди участието, а също така и кена с печелившия партиден код, тъй като те може да се изискат по всяко време за потвърждение и за да може спечелилият да получи наградата.
 
Участниците могат да участват по 1 път на час по време на промоционалния период. Когато участник изпрати 50 участия, той ще бъде незабавно уведомен на екрана, че ще трябва да представи доказателство за покупка или партиден код на Центъра за обслужване на клиенти за всички участия, които е изпратил по време на целия промоционален период. Ако не могат да бъдат представени касови бележки за всички осъществени участия, този участник вече няма да може да участва в промоционалния период и всички следващия опити за участие ще бъдат анулирани.
 
Макс. по 1 награда на човек по време на целия промоционален период.
 
По време на основния промоционален период ще има общо 532 (награди) „Печеливши моменти” за спечелване. Това включва персонализиран за Pringles фотоапарат за моментални снимки instax mini 11 и 1 x пакет за моментални снимки instax mini (10 снимки).
 
Награди в периода на теглене на случаен принцип (с изключение на Румъния): Налична е за спечелване една награда – персонализиран за Pringles фотоапарат за моментални снимки instax mini 11 и пакет за моментални снимки instax mini (10 снимки) при всяко теглене на случаен принцип (общо три награди).
 
По време на основния промоционален период 532 „Печеливши моменти“ (дни, часове, минути, секунди) са избрани произволно от независима служба за верификация. Първото участие с валиден промоционален партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. Всичките 532 награди са налични да бъдат спечелени.
 
От всички валидни участия, осъществени по време на всеки период на теглене на случаен принцип, ще бъде избран произволно един победител. Тегленията на наградите ще бъдат извършени от независима трета страна в рамките на 5 работни дни от края на всеки период на теглене на случаен принцип.
 
Спечелилите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че са спечелили, и ще им бъде изпратено съобщение с потвърждение на имейл адреса, регистриран в техния акаунт в Kellogg’s. Наградата след това ще бъде изпратена на пощенския адрес, регистриран в акаунта на Kellogg’s на спечелилия участник. Ако спечелил участник бъде дисквалифициран поради някакво нарушение на тези Общи условия, Организаторът си запазва правото да върне наградата в наградния фонд за промоцията, ако тя бъде загубена през промоционалния период, или да я обяви като награда за теглене на случаен принцип (както е описано в член 21), ако промоционалният период е завършил.
 
Спечелилите участници ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 28 дни от съответното теглене на случаен принцип. Участниците трябва да очакват имейл с потвърждение, че са спечелили. Наградата след това ще бъде изпратена на пощенския адрес, регистриран в акаунта на Kellogg’s на спечелилия участник. Ако спечелилият участник бъде дисквалифициран поради някакво нарушение на тези Общи условия, Организаторът си запазва правото да обяви наградата като награда за теглене на случаен принцип (както е описано в член 21).
 
Наградите, които бъдат отказани, не са доставени, или бъдат върнати на изпращача, ще бъдат върнати в наградния фонд за промоцията, ако те бъдат загубени през промоционалния период. Ако промоционалният период е завършил и тегленето на случаен принцип (както е описано в член 21) е приключило, наградата ще се счита за нежелана. Наградата ще бъде изгубена и няма да се присъжда отново.
 
След края на промоционалния период, в случай на невзети/неспечелени награди Организаторът на промоцията си запазва правото да поиска независимо лице да извърши теглене на случаен принцип между всички неспечелили участници. Тъй като това зависи изцяло от това какво бъде спечелено по време на промоцията, броят награди, които могат да бъдат присъдени по този начин, е неизвестен. Всички, спечелили награда по този начин, ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 28 дни от края на промоционалния период.
 
Моля, предвидете до 90 дни за доставката на наградите на адреса, предоставен при регистрацията на акаунт в Kellogg’s, макар че ще се стремим да Ви ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването. В малко вероятния случай някоя награда да не пристигне в рамките на 90 дни, спечелилият ще има още 28 дни да уведоми Организатора, като посети Pringles.com и кликне върху линка за връзка с нас. В случай че спечелилият не уведоми Организатора в рамките на този срок, Организаторът си запазва правото да не даде наградата отново или да ограничи стойността ѝ по свое усмотрение.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара