Спечелете почивки в Балювата къща и продукти от Балевски и Киров ООД

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1-во място: Ивет Енева на 9 години от град Нова Загора- 999 гласа - 150 лева в продукти
2-ро място: Юндер Ремзи на 9 години от град Шумен- 975 гласа - 100 лева в продукти
3-то място: Сияна Кюркчиева на 8 години от град Велико Търново- 209 гласа - 50 лева в продукти
Организаторите присъждат и Специална награда за дете от Трявна: Владимир Милев на 6 години от град Трявна - 50 лева в продукти
Тримата призьори получават Уикенд в ХК БАЛЮВАТА КЪЩА с мама и тати и участие в официалното награждаване, което ще се проведе на 11.09.2021 година по време на събитието: "Шипки за мармалад"
Всички деца представили рисунка ще получат по една опаковка суха смес за шипков мармалад.

„БАЛЕВСКИ И КИРОВ КОМЕРС" ООД обявява два конкурса на тема "Под шипковия храст" със страхотни награди.

Конкурс за детска рисунка с тематична насоченост шипкови плодове – участват деца от 4 до 10 години включително.

Конкурс за детско есе на тема: Шипковите плодове и нашето здраве – участват деца от 11 до 14 години включително.

Награди:
1. Първите три класирани участника във всяка категория получават Двудневен пакет за почивка в Хотелски комплекс БАЛЮВАТА КЪЩА на 10 и 11 септември 2021 година, когато ще се проведе и официалното награждаване на децата на специално събитие„Уикенда на шипката в Трявна”, което ще се проведе на 12.09.2021 година в центъра на град Трявна от 16,00 часа.

2. Победителя във всяка категория ще получи продукти, произведени от БАЛЕВСКИ И КИРОВ ООД в размер на 150 лева.

3. Класиралия се на второ място във всяка категория ще получи продукти, произведени от БАЛЕВСКИ И КИРОВ ООД в размер на 100 лева.

4. Класиралия се на трето място във всяка категория ще получи продукти, произведени от БАЛЕВСКИ И КИРОВ ООД в размер на 50 лева.

Деца, с нетърпение очакваме вашите рисунки и есета на тема "Под шипковия храст"!

    Участник в конкурса може да бъде всяко лице, регистриран потребител на социалната мрежа Facebook. Участието в конкурса не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

    В конкурса децата се представляват от своите родители или представител навършил 18 години.
    В конкурса нямат право да участват служители на БАЛЕВСКИ И КИРОВ КОМЕРС ООД и служители на свързани компании за целите на провеждане на настоящата кампания.

Механизъм на конкурса

    Конкурса се провежда в официалната страница на Balevski&Kirov във Facebook и в официалния сайт на БАЛЕВСКИ И КИРОВ КОМЕРС ООД www.balevski.eu;
    За участие в конкурса участниците дават съгласие за запис и обработка на предоставените данни от Facebook платформата и платформата на БАЛЕВСКИ И КИРОВ КОМЕРС ООД www.balevski.eu, които включват:

Ø Собствено име и фамилия
Ø Регистриран e-mail адрес
Ø Facebook ID
Ø Населено място/местоположение
Ø Възраст

    На всеки потребител ще се зачита само 1 участие.
    Конкурса се провежда в периода 01.07.2021 г. – 31.08.2021 г. в два етапа:

- 01.07.2021 г. - 15.08.2021 г. представяне на разработките на децата в двете тематични направления на електронен адрес info@balevski.bg

- 18.07.2021 г. – 31.08.2021 г. публикуване на разработките и гласуване от аудиторията на Facebook в платформата на БАЛЕВСКИ И КИРОВ КОМЕРС ООД www.balevski.eu. Гласуването ще бъде достъпно от 9.00 на 18.08.2021 г. до 23.59 часа на 31.08.2021

На 01.09.2021 г. в 12.00 часа ще бъдат обявени по 3 (трима) печеливши участници във всяка тематичина секция.

Печелившите участници се определят на база събрани най-много харесвания за всяка отделна категория. От един IP адрес се допуска само едно гласуване.

На Facebook страницата на БАЛЕВСКИ И КИРОВ КОМЕРС ООД Balevski&Kirov са създадени две събития по едно за всяка тематична секция: „Конкурс за рисунка” и „Конкурс за есе”. Във всяко от събитията ще има линк с името и града на участника в зависимост от съответната тематична секция, който ще води директно към творбата на детето в сайта на БАЛЕВСКИ И КИРОВ КОМЕРС ООД www.balevski.eu. Върху всяка творба ще има два бутона „Харесай” и „Сподели”. За зачитане на всеки глас е необходимо творбата да бъде едновременно харесана и споделена във Facebook страницата на гласуващия.

Краен срок - 15 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара