Спечелете уред Актифрай, ваучери за Билла, селекция сирена, комплекти Hellmann's

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 11 юли 2021

ЕВРОПЕЙСКА КУЛИНАРНА ДРАМА. Кулинарен турнир, в който можеш да подкрепиш
своя предпочитан отбор, като гласуваш за ястие от националната му кухня.

Стъпките са лесни, топката е в теб!

Целта на Играта е популяризиране на кулинарното събитие. В рамките на Играта Участниците (дефинирани по-долу) избрани чрез жребий ще спечелят някоя от наградите, а именно :

1 (един) брой уред - актифрай Тефал, предоставен от София Мел.
10 (десет) броя ваучери всеки на стойност 30.00 (тридесет) лева за продукти от магазини Билла.
10 (десет) комплекта престилки за готвене и дъски за рязане предоставени от Градус.
5 (пет) броя селектирани комплекта сосове предоставени от Hellmann's.
2 (две) кутии специална селекция сирена Philadelphia, предоставени от Фреш Директ.
4 (четири) броя силиконови форми за печене, предоставен от София Мел.

За да участвате в играта следва да гласувате за избрано от Вас ястие/ рецепта в играта https://woman.bg/culinary_eurocup/  и да попълните задължителните полета за регистрация. Участието в играта не е обвързано с покупка.

За да участва в Играта всеки Участник, трябва да предостави данни за контакт, включващи име, адрес на електронна поща (e-mail), като с факта на регистрацията, ще се счита, че Участникът дава своето съгласие тези данни да бъдат използвани от Организатора на играта.

Печелившите Участници, които ще получат награди, ще бъдат избрани чрез теглене на жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници. Тегленето на печелившите ще се извърши на 12 юли 2021 г.

Имената на печелившите ще бъдат обявени в интернет страницата на https://woman.bg/.

Наградата ще бъде предоставена на печелившите Участници, при условие че същите отговарят на условията на настоящите Официални правила и предоставят следната информация: име, презиме, фамилия, адрес, както и телефонен номер, необходими за куриерската услуга.

Служител на Организатора ще положи усилия да се свърже с всички печеливши Участници чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща, за да ги уведоми за Наградата и реда за получаването й.

Печелившя Участник трябва да установи контакт с Организатора най-късно до 23.59  ч. на 16.07.2021., за да бъде организирано получаването на Наградата му. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печеливш Участник, независимо по каква причина, този Участник губи правото да получи наградата.

Организаторът на Играта не носи отговорност, ако се окаже, че печеливш участник е предоставил невалидни данни за контакт, невалиден или некореспондиращ адрес на електронна поща и/или не е възможно да бъде осъществена връзка с Участника.

Получаването на Награда се удостоверява с подписване на приемо-предавателен протокол между Участника и представител на Организатора, след като печелившият Участник удостовери по надлежен ред своята самоличност.

 Не се допуска размяна на наградата за паричната й равностойност и/или други изгоди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара