Спечелете всеки ден кашон със сладолед Milka

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 25 юни 2021

Участвай в играта на Радио CITY и Сладоледи Milka!

Влез във Facebook страницата на CITY, отговори на дневния въпрос на сладоледи Milka, и може да спечелиш един кашон сладолед Milka – Шоколадът на лятото!

Сладолед Milka Клечка:

Milka Classic Клечка -. Нежен Ванилов сладолед с Milka млечен шоколад с мляко от Алпите, потопен в млечен Milka шоколад с мляко от Алпите.
Milka Hazelnut Клечка - Нежна комбинация от богати лешников и шоколадов сладолед, потопени в изкусителен млечен шоколад от Алпите.

Сладолед Milka във фунийка:
Milka Ball Конус - Шоколадови парченца от оригинален Milka шоколад, потопени в мек и нежен сладолед жълта ванилия, обгърнати от хрупкава вафлена фунийка, а на върха всичко това покрито от дебел и хрупкав слой алпийски млечен шоколад.

Сладолед Milka в туба:

Milka Vanilla & Chocolate Премиум туба - Сладолед Milka - два вкуса, двойно удоволствие. Milka Ванилия и Шоколад съчетава шоколадов и ванилов сладолед с фин оригинален млечен алпийски шоколад и хрупкави парченца Milka шоколад.Тази контрастираща, но хармонична творба на сладолед, се допълва от огромна сърцевина от млечен Milka шоколад от край до край.
Milka Hazelnut Премиум туба - Шоколадово - лешникова експлозия от наслада  в прeмиум туба. Създаването на сладолед Milka Лешник е един празник на шоколада. Уникална рецепта от лешников сладолед, топящ се в устата, смесени с парченца Milka шоколад и огромна сърцевина от млечен Milka шоколад от край до край.

Сладоледени Milka хапки

Milka Small Bites - Нежен ванилов сладолед, покрит с млечен Milka шоколад и всичко това във формата на сърце в размер от "една хапка".

Сладолед Milka в чашка:

Milka чашка - Богата комбинация от шоколадов и ванилов сладолед с оригинални парченца шоколад Milka. С лъжица отвътре, идеалeн за пътуване. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара