Спечелете 5 специални кутии с комплект от Шуменско

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: Vasilen Athanasov, Jordan Stamenov, АНТОНИЯ МАРИНОВА, Юлия Лазарова и Роси Петкова

Характерните нотки на три подбрани сорта хмел придават несравнимо богат аромат на новото Шуменско Авторско пиво. Предизвикваме те да го опишеш със своя легендарна метафора! 

Сподели я в коментарите и може да спечелиш една от пет специални кутии с комплект на Шуменско.

За да се включи в играта, участникът трябва да напише в коментар под публикацията, обявяваща играта метафора (атрактивно, креативно сравнение), с която да опише Шуменско Авторско пиво Трите хмела. Няма изискване за дължината на метафората и тя може да се отнася към всички аспекти на пивото – вкус, аромат, цвят, пивовари и др. Коментари съдържащи обидни или нецензурни думи няма да бъдат включени в играта. Периодът на играта е: от 16.06.2021 до 29.06.2021 г. в 23:59ч.

В играта имат право да се включат всички физически лица, навършили задължително 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на Карлсберг България и Ноубъл Графикс, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право незабавно едностранно да дисквалифицират участници.

Награда – след края на играта, на томболен принцип ще бъдат избрани 5 печеливши участника, отговарящи на условията за участие в играта, като наградата ще бъде занаятчийска дървена кутия Шуменско с бутилка Шуменско Авторско пиво Трите хмела 0,5л и чаша Шуменско Авторско пиво, както и картичка-послание от пивоварите Диана Георгиева и Георги Христов.
Тегленето и обявяването на печелившите ще се състои на 30.06 (сряда) като печелившите участници дават съгласието си метафорите да бъдат публикувани на Facebook страницата на Шуменско, заедно с имената на авторите им.

Печелившите участници ще бъдат уведомени чрез коментар от Facebook страницата на Шуменско под техния коментар, с който участват в играта.

Ако до 3 работни дни Участник не се свърже обратно с Организатора след направен опит за връзка на посочените от Участника координати (коментар във Facebook или Facebook съобщение) или не отговаря на някое от условията на играта, той губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

Наградите могат да бъдат получени само лично от печелившите участници, срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено лице.

Пожелаваме ви успех! 

Краен срок - 29 юни 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара