Спечелете PlayStation 5, iPhone 12, PlayStation 4 и 10 футболни топки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 11 юли 2021

Играта се провежда на сайта на 7Sport.net и важи само за територията на България.

Право на участие имат всички физически лица, навършили 18 години, с местожителство в Република България, с изключение на служителите на 7sport.net, членовете на техните семейства и на всички лица пряко ангажирани с провеждането на играта.

Участниците могат да участват единствено от свое име, като направят регистрация в сайта на играта.

Всеки участник има право на една регистрация в сайта на 7Sport. Всеки, регистрирал се повече от един път в играта или използвал други способи за манипулация ще бъде дисквалифициран автоматично и ще загуби правото си за повторно участие в игри, огранизирани от 7Sport.net.

За да вземете участие в тази игра е необходимо да:

1. Харесате или последвате нашите профили в следните социални мрежи:

    Facebook
    Instagram
    Youtube

2. Необходимо е да споделите играта в профила си от бутона – ( Сподели във Facebook ) и тагнете трима свои приятели под поста.

3. За да се борите за големите награди Playstation 5 + FIFA2021 и IPhone12 е необходимо да сте оставили поне 30 коментара в сайта на 7Sport. Коментарите могат да бъдат поставяни на новини или прогнози, без значение от тяхното естество. Коментарите, които оставяте е необходимо да бъдат с уникално съдържание – да не се дублират с ваши предходни или да не копират съдържанието на коментари, оставени от други участници.

4. Необходимо е да попълните формата за регистрация, предоставена на страницата на играта в сайта на 7Sport.net.

Обявяването на победителите от играта на 7Sport.net ще се осъществи чрез специализиран софтуер, който ще излъчи всеки един, който вземе награда. Всеки има право да вземе само по една награда и когато вие бъдете изтеглен, няма да вземете участие в тегленията за другите награди.

Наградите към играта могат да бъдат различни, в зависимост от наличностите на 7sport.net или вида на обявените награди.

Всеки участник има шанс да получи 1 награда. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица, заменени с други вид награди, (продавани) или изплащани в паричната им равностойност.

Победителите ще бъдат обявени с коментар под поста на играта във Фейсбук не по-късно от 10 дни след тегленето на печелившите.

Всички участници трябва да имат 18 години. Участвайки в играта, участниците изрично се съгласяват със следните условия:

    – Имената на техните фейсбук-профили да бъдат обявени публично, в случай, че печелят награда.
    – Да бъдат използвани имейлите, с които са регистрирани в играта за получаване на търговски съобщения от 7Sport.

За да вземат участие в тегленето, участниците е необходимо да изпълнят следните стъпки:

Всяка една от стъпките следва да бъде изпълнена, за да може участникът да вземе участие в играта. Всеки, който не е изпълнил дори едно от условията, описани в тази страница, бива премахнат от тегленията и няма да може да участва за спечелването на наградата.

Всеки участник подлежи на проверка дали условията на играта са изпълнени.

Организаторът ще преглежда всички публикувани коментари и си запазват правото да дисквалифицира участник, ако:

Нарушава правилата на Играта;

    – ако публикува коментар с вулгарно или обидно съдържание или друго съдържание, противоречи на добрите нрави и на Българското законодателство;
    – ако участникът не отговаря на Организатора в рамките на 48 часа или ако е посочил невярна информация и контактът с него по (някаква) причина е невъзможен.
    – ако публикува коментари с копирано или дублирано съдържание.

За да получи наградата си печелившият участник, трябва да отговаря на параграф 3 от Условията и да е съгласен с Условията и правилата на Играта.

В срок от 48 часа след публикуването на списъка с печелившите, всеки печеливш участник трябва да изпрати лично съобщение на Организатора със своите лични данни (име, фамилия, точен адрес за доставка, имейл и телефон за връзка), за да може наградата да бъде изпратена.

В случай, че участникът не е предоставил в срок изискваната информация, това ще се счита за отказ от наградата и Организаторът ще се счита за освободен от ангажимента си да изпрати наградата и няма да я изпраща.

Наградите ще се доставят в работни дни с куриер в срок до 10 дни, след като Организаторът е получил лично съобщение с необходимата информация за връзка с печелившия участник и точен адрес за доставка. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

Наградата се счита за връчена на победителя, в момента в който е предадена на куриер за доставка на посочения от победителя адрес за доставка.

Организаторът не поема отговорност за действителната доставка на наградата от куриера, както и за изгубени или повредени пратки. Ако получателят не може да бъде открит на адреса, ако връзката с него е невъзможна или ако пратката се върне обратно към Организатора, ще се смята че наградата е отказана и Организаторът няма повече ангажимент да я връчи.

Непотърсени или отказани награди ще се използват по усмотрение на Организатора за друга промоционална активност.

Организаторът си запазва правото да не изпраща награда, ако:

    – има съмнение за автентичността на предоставените данни;
    – печелившият участник не отговаря на условията за получаване на наградата;
    – е установено, че участникът е нарушил правилата;
    – печеливш участник не е изпратил лично съобщение в рамките на 48 часа с изискваната информация, необходима за изпращане на наградата;
    – във всички други случаи, при които връчването на наградата е невъзможно или незаконосъобразно.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара