Спечелете ваучер за почивка на стойност 600 лева


Играта е приключила!

Печеливш: Кристина Динкова Рачева

Какви са плановете ти за лятото? Сподели ги с нас, като попълниш анкетата ни до 14.06.2021 г., и може да спечелиш лятната почивка на мечтите си.

Последната година значително промени навиците ни за пътувания и почивка. Трябваше да сме по-креативни в организацията и хрумванията ни, като много от нас предпочетоха да прекарат почивните си дни на родна почва.

Сега искаме да разберем какви са намеренията ти за този летен сезон.

Подготвили сме страхотен подарък – ще сбъднем мечтаната почивка на един от всички споделили мнението си в анкетата ни.

Oтговори на въпросите и остави своите контакти накрая, за да участваш в тегленето на наградата.

Попълването отнема не повече от минута! 

ОРГАНИЗАТОРЪТ осигурява една индивидуална награда, която представлява сумата от 600 лева, като ваучер за почивка.

Печелившият участник се определя на случаен принцип на 15.06.2021 г. и ще бъде обявен на сайта на Кеш Кредит, както и официалната Facebook страница на компанията.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност спрямо участник, обявен за победител, който е предоставил невалиден имейл или телефон за контакт, грешни имена или няма навършени 18 години, или който до 5 работни дни след обявяването си като победител не установи контакт с ОРГАНИЗАТОРА. В който и да е от тези случаи, ОРГАНИЗАТОРЪТ има право да лиши такива лица от получаване на награда, тъй като те не отговарят на ПРАВИЛАТА за участие.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема транспортните и другите разходи на спечелилите участници във връзка с получаването на награда.

Кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, с българско гражданство, живеещи на територията на Република България, които спазят посочените изисквания, както и условията посочени в т.5 от тези общи правила.

В Кампанията нямат право да участват служителите на ОРГАНИЗАТОРА, както и професионално заетите с кампанията лица и членове на техните семейства. 

Краен срок - 14 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара