Спечелете 18 торбички с продукти на NESTLÉ®

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: Зорница Христова Михова, Danail Ivanov, Рени Пламенова, Teodora Sind, Мариела Христова, Krasi Vasi Dimovi, Ивелина Ст. Атанасова, Dessy Borovanska, Hrisimir Stanev.

Нестле България осъзна своята важна роля за грижата за природата и е вярна на мисията си за по-зелено бъдеще. Чрез програмата „Recover Green“ Нестле цели да запознае потребителите с основните практики, свързани с опазването на околната среда, показвайки че това може да бъде начин на живот.

Нестле България полага редица усилия за устойчиво развитие на своята фабрика, като за последните 10 години е намалила консумацията на вода с 66%, не депонира отпадъци на сметището вече 7 години и предстои да консумира 100% „зелена“ енергия до края на 2021г. С инициирането на кампанията „Recover Green“ Нестле България ще запознае своите потребители с проблемите, свързани със замърсяването на околната среда, като ги вдъхнови да живеят еко-съобразно и превръщайки ги в посланик на кампанията.

За да участваш в Играта, влез на Facebook профила на Nestlé (BG) (https://www.facebook.com/Nestle.Bulgaria).  Научи кои са популярните лица(Инфлуенсъри) на „Recover Green“ в Instagram, които участват в Играта, на https://www.nestle.bg/bg и виж тяхните предизвикателства.

Отговори с коментар на посочено предизвикателство в страницата на Facebook профила на Nestlé (https://www.facebook.com/Nestle.Bulgaria) или на профила на съответното популярно лице/Инфлуенсър. При предизвикателства, които изискват коментар със снимка, посочените снимки няма да бъдат използвани по никакъв начин от Организатора на играта.

Един участник има право да участва като направи коментар или даде отговор  на всички  предизвикателства в Играта на Facebook профила на Nestlé (BG) (https://www.facebook.com/Nestle.Bulgaria)  или на Instagram страницата на популярните лица, които са част от инициативата на „Recover Green“.
Независимо от броя коментари/отговори, един участник може да спечели само една награда.

Участниците не трябва да използват коментари, които са обидни или уронващи престижа и доброто име на Организатора, неговите партньори, конкуренти и трети лица

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за награда..

Наградите са:  общо 18 (осемнадесет) устойчиви/ торбички от еко материали с продукти на NESTLÉ® .

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.
Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

В случай, че участник отговаря на условията, посочени в предизвикателството, то той има правото на участие съгласно посочените условия в съответното предизвикателство, всеки от трите популярни лица, инфлуенсъри, ще изтегли на случаен принцип по 3-ма от последователите си, взели участие с коментар или отговор на предидизвикателствата, качени от инфлуенсърите  . Те ще бъдат обявени в чрез стори на профила на съответния Инфлуенсър. От коментиралите във Facebook страницата на Nestlé (BG), представители на Организатора и агенция „АПРА“ООД ще изтеглят на случаен принцип 9  печеливши, които ще бъдат  обявени на страницата на Nestlé (BG).

Печелившите участници от Instagram, ще трябва да се свържат с Организатора, Nestlé (BG), чрез съобщение на страницата на Nestlé (BG) (https://www.facebook.com/Nestle.Bulgaria), с цел уточняване на следващи стъпки по изпращане и получаване на наградата. Потребителите, спечелили чрез участие във Facebook профила на Nestlé (BG), ще трябва да се свържат с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на страницата на Nestlé (BG) (https://www.facebook.com/Nestle.Bulgaria).
Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора на (https://www.facebook.com/Nestle.Bulgaria), в срок от 10 (десет) работни дни от получаване на съобщението във връзка с уточняване на детайли по доставяне на наградата. Ако участникът не осъществи контакт в този срок, губи правото си на награда и Организаторът може да предостави наградата на първия, изтеглен като резерва участник.

Печелившите ще бъдат обявени на 07.07.2021 в Instagram страницата на всеки от популярните лица, които са част от инициативата и на Facebook профила на Nestlé (BG)
(https://www.facebook.com/Nestle.Bulgaria).

Наградите се доставят само на територията на България в рамките на 30 дни, след като печелившите участници предоставят необходимата информация.

Краен срок - 4 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара