Спечелете true wireless слушалки Trust Primo Touch


Играта е приключила!

Печеливши:

🍀Явор Йонов
🍀Илидия Захариева
🍀Кирилка Цонова
🍀Павел Павлов

От 01.06.2021 год. (включително) до 30.06.2021 год. (включително) всеки клиент закупил поне един продукт от онлайн магазина на Организаторът, ще бъде включен в томбола за играта „Стартирай лятото вкусно”. Всеки потребител, желаещ да участва в Играта, трябва да е прочел и спазил официалните правила, обявени на https://www.facebook.com/soletiHrusHrus

За да вземат участие в играта, участниците трябва да:

- Закупи поне един продукт от официалния интернет магазин https://hrushrus.bg/ ;

Участникът преминава през следните стъпки:

· Прочита пълните условия на играта.

· Прави онлайн поръчка на поне един кашон солети Хрус-Хрус от официалния интернет магазин https://hrushrus.bg/

· Спечелилите ще бъдат публикувани на страницата на Организатора в специален пост. Всеки от спечелилите трябва да отговори до 5 работни дни с посочване на адрес за получаване на наградата. При липса на отговор в посочения срок участникът губи правото да получи наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник.

· Наградата се изпраща по куриер до 30 работни дни след отговора на спечелилия съгласно предходния параграф.

За валидна се счита поръчка направена през официалния онлайн магазин на солети Хрус-Хрус https://hrushrus.bg/ .

Същата се счита за такава ако клиентът е задал коректен адрес за доставка.

Участник ще бъде дисквалифициран в случаите:

· в които зададеният адрес е неверен, неточен, непълен или несъществуващ.

· в които доставката не може да бъде осъществена.

Участниците, спечелили награда ще бъдат публикувани в страницата на солети Хрус Хрус в специална публикация, на адрес: https://www.facebook.com/soletiHrusHrus . Спечелилите трябва да предоставят адрес в срок до 5 (пет) работни дни след определянето им за успешното осъществяване на доставката на наградата. Награди се доставят безплатно на печелившите участници на указания от тях адрес в работни дни и в работно време от 9 до 18 часа посредством куриер.

Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, който е предоставил грешен телефонен номер и с него не може да бъде осъществен контакт, както и в случай, че предостави непълен или неточен адрес за доставка на наградата. В този случай, организаторът на промоцията си запазва правото да предостави наградата на друг участник.

Всеки от печелившите участници може да се свърже с Организатора за допълнителна информация чрез съобщение на страницата на солети Хрус Хрус във Facebook. 

Краен срок - 30 юни 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара