Спечелете 10 броя слушалки Huawei Freedbuds 4i

Краен срок - 31 май 2021

📣Giveaway! 📣 За Мирела @mirellailievaa движението е не само здраве, но и живот. Ето защо тя веднага се включи в нашето ново предизвикателство #ТанцувайНавсякъде, съвместно с @huaweimobilebg 

За да се включиш и ти и да имаш шанс да спечелиш новите Huawei Freedbuds 4i, то:
💃🏼Качи 10-секунден reels как танцуваш на любима песен
💃🏼Tагни и последвай @telenorbg и @huaweimobilebg
💃🏼Виж в профила на @mirellailievaa как се прави и се осмели да се разтанцуваш и ти #ТанцувайНавсякъде

Всеки ден, в продължение на 10 дни, ще теглим по един победител, който ще печели Huawei Freedbuds 4i, с които да си танцува навсякъде. 10 дни - 10 победители - за 10 часа музика без прекъсване. 🎶🎶 

Участник в Играта е всяко пълнолетно физическо лице с валидна регистрация в Instagram, с постоянно жителство в България, което:
- в периода от 21.05.2021 г. до 31.05.2021 г. запише свое 10 - секундно видео, в отговор на отправено в профила на Организатора предизвикателство – на дата 21.05.2021 Организаторът ще направи публикация в платформата Instagram за Кампанията, на която всички участници следва да отговорят със записаното от тях видео, за да участват в Кампанията.
- Участниците следва да качат заснетия от тях видеоклип и да го качат в платформата Instagram чрез функционалността й „Instagram Reels“, на което видео да покажат как танцуват на част от песен за 10 сек. Участниците също така трябва да последват и отбележат Instagram профилите на @telenorbg и @huaweimobilebg (в своето видео) в социалната мрежа Instagram. Участник в играта е всеки потребител, разрешил неговият/нейният Instagram профил да бъде публичен за целия период на Кампанията. Изискването за публичен Instagram профил е с цел Организаторът да може да се свърже със съответния участник на лични съобщения, изпратени през Instagram, в случай че той/ тя е избран за победител или резерва в настоящата кампания.

Няма ограничение в броя видеа, публикувани от всеки участник. Независимо от броя направени видеа от всеки участник , той/тя участва в томболата по т..5.3. за спечелване на награда еднократно (само с едно видео). За спечелване на награда не участват лица, заснели видео, различно от посочените в публикацията на Организатора.

Всеки ден в периода 21.05.2021-31.05.2021, чрез томбола на случаен принцип, ще бъде избиран по един участник, спазил условията по т. 5.1. и 5.2. , който ще печели по 1 бр. безжични слушалки Huawei Freebuds 4i.
Допълнително при същите условия ще бъдe изтеглен по 1 (един) от участниците като резерва.

Всеки Участник играе от свое име и следва да получи наградата лично, ако бъде избран.

Всеки участник в Играта може да бъде избран за победител само веднъж в рамките на периода на Играта.

В играта ще бъдат раздадени общо 10 (десет) броя безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i.

Тегленето на един печеливш участник и един участник като резерва в Играта, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе, ще се провежда през всеки един от десетте дни от периода на играта, но не по-късно от 3 работни дни след периода на Кампанията, посочен в т. 3“ , чрез томбола на случаен принцип, на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора и ще бъде обявен в категория “Акценти” на https://www.instagram.com/telenorbg/ 

Печелившите участници в Играта, следва да бъдат уведомени, че печелят награди чрез изпращане на лично съобщение до тях в Instagram от Организатора в срок до 36 часа от изтеглянето на печелившия участник съгласно предходния раздел.

За да получи наградата си, в срок до 24 часа от уведомяването по предходната точка, но не по-късно от 07.06.2021 г., печелившият участник следва да изпрати като отговор на съобщението по предходното изречение, свои лични данни – три имена, телефон и адрес. При неспазване на този срок, съответния печеливш участник губи правото за награда и се заменя от първата по ред резерва, която се уведомява по реда, описан по-горе.

Наградата се изпраща до печелившия участник чрез куриерска фирма в срок до 3 работни дни след получаване на необходимата информация съгласно т. 7.2. от изтегления печеливш участник или резерва“, като получаването му е в зависимост от сроковете, определени от съответната куриерска фирма.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара