Спечелете 3 броя Queen’s подаръчни щайги с лимонади


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Ani Stefanova
2. Aleksandrina Savova
3. Диана Бойкова

Лятото наближава и се усеща по това колко много искаш да си отвориш една свежа лимонадка точно сега! Затова решихме да ти дадем възможност да си спечелиш от нас. 🥳

👉 Напиши ни кой е любимият ти вкус лимонада буква по буква, в отделни коментари и участвай за щайгичка пълна с вкусни изненади. 🍊🍋 

Трима от вас ще си спечелят свежа щайгичка, пълна с изненади! 

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез Изпълнителя публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата https://www.facebook.com/QueensBG/. Изпълнителят има правото еднолично или след нареждане от страна на Организатора да сваля от Facebook страницата https://www.facebook.com/QueensBG/всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания или тези Официални правила.

Наградите в играта  "Коя е любимата ти Queen’s лимонада?”

са 3 броя Queen’s подаръчни щайги с лимонади, като победителите са 3 (трима). Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специализиран софтуер.
Щайгата съдържа:
- 1 брой Queen’s Лимонада Лимон - Лайм
- 1 брой Queen’s Лимонада Лимон - Малина
- 1 брой Queen’s Лимонада Лимон - Диня
- лимони
- лаймове
- 5 броя макаронени сламки

Печелившите участници ще бъдат обявени в пост на Facebook страницата на Queens Juice на 26.05.2021 г.

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на играта. Наградата се изпраща на посочените от печелившите адреси изцяло за сметка на Организатора.

Участниците губят правото си да получат наградата, ако не попълнят формата с необходимата информация в рамките на 10 дни от датата на изпращане на личното съобщение към тях или сами не се свържат чрез лично съобщение с Организатора на играта на страницата Queen’s Juice в рамките на 10 дни след обявяване на печелившите.

Queen’s ти пожелава успех! 

Краен срок - 25 май 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара