Предизвикай се с кауза и спечели над 100 страхотни награди

Краен срок - 30 май 2021

100 страхотни награди очакват всички, които се регистрират за благотворителното събитие “Предизвикай се с кауза” на “Заедно в час” тази пролет. Сред тях има ваучери за приключения и фитнес активности, спортни артикули, вдъхновяващи книги и др.

Наградите са осигурени от партньори на събитието безвъзмездно и целят да осигурят допълнителен стимул за участниците в инициативата.

“Предизвикай се с кауза” – е нестандартно спортно събитие, което ще се проведе на 30 май от различни точки на България и света. Целта на инициативата е да обедини хиляди хора от страната и чужбина, които вярват, че образованието е ценност за цялото общество, като ги провокира в рамките на един ден да изпълнят лично спортно предизвикателство. Събитието е отворено за хора на различни възрасти и без значение от тяхната физическа подготовка.

Всички, желаещи да се включат, трябва да се регистрират предварително на сайта на събитието с дарение за “Заедно в час”.

В регистрационната форма участниците избират от спортните категории – ходене, бягане, плуване, колоездене, катерене или друга по избор. След това остава сами да оформят своето предизвикателство и да го изпълнят до 30 май или на самата дата.

Всяка регистрация за “Предизвикай се с кауза” автоматично включва и записаните участници в томбола с награди. Те ще бъдат изтеглени през томбола на 2 юни.

Ето и наградите до момента:

    Ваучери за рафтинг и каяци от Reflip
    Месечни карти за спортни активности в Garitage Park Sport Center
    Ваучер за преживяване с Utopia Forest
    Курс по мобилност и книги от Инес Субашка
    Ваучери за преживяване по избор с Go Go Adventures
    Ваучери за 3 месеца катерене от Walltopia
    Ваучери от Sport Depot
    Ваучери от Asics
    Бройки от книгата “Да тичаш към себе си” на ултрамаратонеца Краси Георгиев от AMG Publishing
    Ваучери за тренировки и индивидуална консултация от Motivity
    Ваучери от ozone.bg
    Ваучери за уроци по народни танци с школа Свиленица за двама
    Ваучери за онлайн курс по презентиране от 365 labs
    Шоколади от Станимира Шоколадовата къща
    Zero Waste продукти от Valdera Life
    2 индивидуални тренировки и три метални бутилки от MaxFit
    Ваучери за достъп до My MultiSport от MultiSport и др.

Всеки участник, записал се чрез формата за регистрация на платформата на Организатора и закупил билет чрез нея, има право да участва в кампанията с възможност да получи някоя от наградите.

Всеки регистриран имейл в събитието “Предизвикай се с кауза” гарантира едно участие в томболата с награди.

Всеки закупен билет е дарение към Организатора.

В играта има право да участва всяко физическо лице. Участниците под 18 годишна възраст се записват без да заплащат билет за участие, но могат да участват е томболата.

Тегленето на наградите ще се извърши на 02.06.2021г. чрез специализиран софтуер. На случаен принцип ще бъдат избрани печелившите в присъствието на комисия, съставена от представители на организатора. Ще бъде съставен протокол, който удостоверява резултатите от тегленето на томболата.

Наградите ще се изпращат по куриер на адрес, посочен от участника. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара