Спечелете детски колички, столче за хранене и комплекти за хранене от Plasmon

Краен срок - 12 юни 2021

Промоцията се организира и провежда само на територията на Република България. В Промоцията могат да участват всички картонени опаковки от продукти на Плазмон, внасяни от Авенди ООД, с изключение на млечни формули – течни и сухи NutriUno1. Не участват паучове.

Промоцията стартира на 12 май 2021г. и продължава до 12 юни 2021г. включително. След 12 юни 2021г. промоцията се прекратява.

Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си е 30.06.2021. Наградите се предоставят с куриер за сметка на ОРГАНИЗАТОРА, на посочения адрес и телефон за контакт. Печелившите участници ще бъдат оповестени на сайта www.plasmon.bg

УЧАСТВАЩИ ТЪРГОВСКИ МАРКИ И ОПАКОВКИ

Всички КАРТОНЕНИ опаковки от продукти на Plasmon, внасяни от Авенди ООД, с изключение на млечни формули – течни и сухи NutriUno1. Не участват плодови и зеленчукови паучове.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
Chicco     J0309 КОЛИЧКА OHLALÀ 2 PAPRIKA     2 броя
Chicco     79065.250 СТОЛ ЗА ХРАНЕНЕ POLLY     1 брой
Chicco     N0401 ПЛАСТМАСОВ ЛИГАВНИК,”ПЕЛИКАН” ,  80 броя
Chicco     N0411 КОМПЛ. ЗА ХРАНЕНЕ 6М+     3 броя

Всеки 5 изпратени КАРТОНЕНИ опаковки Plasmon (на които ясно е обозначено, че са внесени от Авенди ООД), в произволна комбинация ( без да е нарушена целостта им), участва в томбола за една от гореописаните награди. В 1 писмо не може да има повече от 5 опаковки; всеки 5 опаковки са равни на 1 участие в томбола. Изпращането на опаковките е за сметка на участника. В полученото писмо трябва да има информация за телефон за контакт.

Опаковките се изпращат до Авенди ООД, бул. Искърско шосе 7, ет. 1 за  ПРОМОЦИЯ Plasmon, за сметка на участника.

Всички участници спечелили нагарада ще бъдат информирани със SMS на номера посочен в писмото с участващите опаковки. В рамките на 5 (пет) дни от момента на спечелване на нагарадата си следва да се обадят на 0898774131 (според тарифния им план), за да предоставят данни за доставка на нагарадата (три имена, ЕГН и точен адрес). За да бъде получена наградата, участникът трябва да се обади на телефона на Промоцията 0898774131 в срок до 30 юни 2021 включително, за да предостави данни за доставка (три имена, телефон и адрес). В рамките на 30 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения адрес. Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес след две посещения, участникът губи правото да получи наградата.

В случай че спечелилият награда участник не желае да предостави адрес за доставка, участникът има право да получи наградата си от офис на организатор на адрес гр. София, бул. Искърско шосе 7, сграда 12 в работни дни, в часовете между 10 – 16 ч., като предварително уточни дата и час на получаването й с Организатора. В този случай всички разходи във връзка с получаването на наградата, в т.ч. транспорт до и от офис на организатора са за сметка на участника.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на личен идентификационен документ. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т.3. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши до 07.06.2021 . Печелившите ще бъдат обявени на www.plasmon.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара