Спечелете 100 комплекта с продукти Head & Shoulders

Краен срок - 16 май 2021

Всички знаят, че пърхотът е състояние на кожата, но знаете ли, че учените са открили, че той може да увреди и косата ви?

Експерти на Head & Shoulders откриха, че силната коса расте върху здрав скалп. Кутикулата на косата, растящ върху раздразнен скалп от пърхот, e значително увреден. Сърбежът и дразненето, свързани с пърхота, могат да увредят и допълнително да отслабят здравината на косата, а отслабената коса е по-вероятно да се накъса. За щастие има решение за здрава коса: шампоан и балсам Head & Shoulders. Поддържайки здравето на скалпа, шампоанът и балсамът Head & Shoulders правят косата по-здрава и красива, предотвратявайки щети, причинени от пърхот.

Много българи са намерили решение на проблемите си с пърхота и грижата за косата с продуктовата гама на Head & Shoulders заради най-ефективните формули за здрав скалп и красива коса.

Безплатни продукти в замяна на мнението ви след тестването им!

За да се възползвате от тестването на безплатни продукти и да можете да участвате в бъдещи кампании, вашето участие е от съществено значение! Споделете мнението си креативно онлайн, както следва:

ПУБЛИКАЦИИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

# Тествайте шампоан и балсам на Head & Shoulders и ни споделете мнението си за продуктите чрез креативни публикации: един пост в Instagram и / или Facebook, показващ продуктите в естествен контекст на употреба и три сторита в Instagram и / или Facebook с разопаковане на комплекта и също така описващи предимствата на всеки един тестван продукт.

ДРУГИ ОНЛАЙН АКТИВНОСТИ

# Публикация на статия в собствения ви блог, ако имате такъв ИЛИ във форум /група в социалните мрежи, в която сте активни, ИЛИ видео в YouTube с впечатления от тест кампанията;

# Споделяне на продуктово видео в личните ви страници във Facebook/Instagram като публичен пост:

    Facebook
    Instagram

# Използване на хаштаговете на кампанията:

#BuzzHeadandShoulders, #justwatchme, #SupremeMoisture или #ClassicClean във всички постове.

# Информираност за новостите по кампанията, като се последват Facebook и Instagram страниците на Head & Shoulders Bulgaria и BUZZStore Bulgaria.

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА КАМПАНИЯТА

# Качване на отчет с дейностите в секция My BUZZ (с линкове към всички публикации), така както са разписани в чл. 6.3.1-6.3.5 от Официалните правила. Линковете могат да бъдат качени в My BUZZ по време на цялата кампания, но не по-късно от 5 работни дни след края ѝ.

# В края на кампанията, да бъде коректно попълнен въпросника за удовлетвореност, който може да бъде намерем в страницата на кампанията. Той ще бъде достъпен в рамките на две седмици след започване на тест периода и трябва да се попълни до края на същия период, който ще е обявен на страницата или в бюлетина, който ще получите от нас. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара