Спечелете All Inclusive почивка за двама в Златни пясъци


Играта е приключила!

Печеливш: Anton Dimitrov

🌷 ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА 🌷

Майските празници са ни любими, а сега можеш да спечелиш и лятна ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА ЗА ДВАМА В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ от Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club 🌊

🌷 Как да участваш?
Увери се, че си фен и на двете странички (Grabo.bg и Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club) и отговори в коментар под този пост на въпроса: "С кого и къде е най-хубаво на Великден?"

🌷 Можеш да участваш до 9 май включително, а на 10 май (понеделник) ще изтеглим на случаен принцип един печеливш.

🌷 Наградата се състои от 2 нощувки за двама в двойна Делукс стая на база All inclusive, плюс ползване на басейни, релакс зона в периода 01.06-30.09.2021

Наградата не включва транспорт. Наградата може да се ползва в периода от 01 юни до 30 септември 2021 година в дни по избор на печелившия, според заетостта на хотела и не важи за настаняване по време на официални празници.

Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

Наградата е ЕДНА и получаването й ще бъде уговорено между печелившия и хотелът, предоставящ наградата. Наградата се тегли на случаен избор от всички коментирали и спазили условията.

Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.

Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

Късмет! 🍀 

Краен срок - 9 май 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара