Спечелете смартфони Nokia и Motorola, уикенд за двама, ваучери за Kaufland и кафе машина


Играта е приключила!

Печеливши:
Кафе машина за еспресо от Верига магазини ЗОРА - teodor.dimi*****@mail.bg
⭐️ Три броя ваучера за пазаруване, всеки един на стойност 100 лева от Kaufland Bulgaria:
- Plamba*****@gmail.com
- taso_valdes.*****@abv.bg
- nlump*****@mail.bg
⭐️ Уикенд за двама в петзвездния Kempinski Hotel Grand Arena Bansko - rumenivanov*****@abv.bg
⭐️ Смартфон moto g30 от Motorola - venelin*****@gmail.com
⭐️ Смартфон Nokia 5.4 от Nokia - - fortun*****@abv.bg

Superbrands е новаторска инициатива за определяне и отличаване на водещите марки по света. В основата ѝ е независимо и доброволно жури от експерти – Борд на Superbrands, който се състои от видни професионалисти и личности, притежаващи необходимата квалификация да преценят коя марка заслужава отличието Superbrand.

Част от процеса на подбор е провеждането на национално гласуване на потребителите. Това дава възможност общественото мнение, включително и Вашето, да се разгледа успоредно с експертното.

Като участвате в гласуването на потребителите, Вие имате възможност не само да споделите кои марки според Вас се представят добре и дават резултати, но и да спечелите една от седемте страхотни награди, сред които:

    Кафе машина за еспресо от търговска верига ЗОРА
    Три броя ваучера за пазаруване в Kaufland, всеки един на стойност 100 лева
    Уикенд за двама в петзвездния „Кемпински Гранд Арена Банско“
    Смартфон motorola moto g30
    Смартфон Nokia 5.4

Не се изисква покупка на каквито и да било стоки или услуги.

От Вас се иска само да попълните въпросника на проучването според указанията и да ни го изпратите на посочения електронен адрес. Предоставената информация трябва да бъде пълна, точна и изпратена от лицето, което се включва в тегленето на наградите.

Не се допуска изплащане на наградите в брой. Наградите не могат да се преотстъпват или прехвърлят без съгласието на Superbrands.

Superbrands Ltd. запазва правото си да замени наградите с други на същата или по-висока стойност без предизвестие.

Победителите ще бъдат определени чрез теглене сред всички редовни заявки, което ще се проведе в срок от 14 работни дни след края на промоционалния период в офиса на Superbrands..

Право да взема решения във връзка с тегленето на наградите има единствено Superbrands, чиито решения са окончателни и задължителни за всички участници.

Победителите ще бъдат уведомени по електронната поща в срок от 14 дни след датата на тегленето на наградите. Победителите разполагат с 28 дни след уведомяването за приемане на наградата чрез изпращане на съобщение по електронната поща на адрес office@superbrands.bg.

Победителят е длъжен да отговори на уведомлението в срок от 28 дни след изпращането на съобщението по електронната поща, за да има право да получи наградата. Ако в 28-дневния срок не се получи съобщение по електронната поща за получаване на наградата, изтегленият участник няма право да я получи. За всички непотърсени награди след изтичането на 28-дневния срок се провежда ново теглене. Новите победители също разполагат с 28 дни да отговорят на уведомлението, за да потърсят наградата. Процедурата продължава до раздаването на всички награди.

Superbrands може да поиска от победителя доказателства, че той е правомерният титуляр на електронния адрес, заявката от който е изтеглена като печеливша. Независимо от декларацията на победителя, ако впоследствие се установи, че участникът не е спазил правилата, Superbrands си запазва правото да го дисквалифицира.

Краен срок - 5 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара