Спечелете 10 кошници с продукти Loacker за Великден


Играта е приключила!

Печеливши:
Plamena Stefanova p***5@abv.bg
Nadezhda Kordova n***n@abv.bg
Sasho Max s***3@mail.bg
Dinka Kostova d***a@mail.bg
PetYa Atanasova p***6@abv.bg
Bobi Ivanov b***9@abv.bg
Ганка Христова g***i@abv.bg
Mina Madjarova m***a@mail.bg
Тихомира Петрова t***7@abv.bg
Vanya Ivanova v***a@abv.bg

НАПЪЛНИ ВЕЛИКДЕНСКАТА КОШНИЦАС ПЕТ ЛЮБИМИ ПРОДУКТА

Напълнете Великденската кошница с любимите си продукти Loacker и участвайте в томбола за 10 великденски кошници Loacker за Великден, изпълнен с добро!

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност на неограничен брой участия, но възможност за спечелване само на една награда.

Участниците трябва да „напълнят” кошницата с 5 продукта по избор.

След като са напълнили кошницата с 5 любими продукта, те участват автоматично в томбола за 10 награди – 10 кошници, пълни с 5 продукта на Loacker, по избор на печелившите.

Период на играта: 15 април – до 29-ти април включително, 2021 г.

Всеки участник продължава да участва в томболата до края на играта, освен в случаите, в които вече е изтеглен и спечелил веднъж в рамките на играта.

Оповестяването на печелившите ще бъде на 30.04.2021 г. Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Loacker.

Броят на печелившите е 10. Всеки един от тях печели 1 кошница, пълна с 5 продукта на Loacker, по избор на печелившия.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне, с лично съобщение на Фейсбук страницата @LoackerBulgaria, на точен адрес на печелившия и пощенски код, имена, и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност 

Краен срок - 29 април 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара