Спечелете 5 комплекта продукти Nivea Naturally Good


Играта е приключила!

Печеливши:
Габриела Здравкова
Виктория Иванова
Анета Горева
Деница Иванова
Мая Станчева

СПЕЧЕЛИ

Всеки ден околната среда ни предоставя всичко необходимо, за да живеем пълноценно живота си. Нашата мисия е да я защитим, опитвайки се да живеем по-осъзнато и устойчиво.. Лосиони за тяло NIVEA Naturally Good съдържат естествени съставки и се предлагат в опаковка с 50% по-малко пластмаса. По този начин, използвайки ги, поддържаш кожата си хидратирана, гладка и красива, но същевременно се грижиш и за намаляването на отпечатъка си върху околната среда.

КАК ДА УЧАСТВАШ

Всичко, което трябва да направиш, е да ни споделиш кои са нещата, които правиш, за да спомагаш за опазването на околната среда! След попълване на формуляра, ще се включиш автоматично в тегленето на печелившите за пет комплекта за грижа със 98% естествени съставки – Лосион за тяло Naturally Good Алое вера, Душ гел Naturally Good с екстракт от дива роза и Арганово масло и Мицеларна вода Naturally Good с Алое Вера!

ПП: Може просто да ни разкажеш за малките жестове и избори, които правиш всеки ден, с които спомагаш за по-устойчива среда на живот!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, абонирали се за информативния бюлетин на NIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/giveaway-losioni-tialo-naturally-good.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 18 март 2021г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 комплект лосиони за тяло NIVEA Naturally Good, съдържащ: 1 брой Лосион за тяло NIVEA Naturally Good Алое вера, 1 брой Лосион за тяло NIVEA Naturally Good Авокадо и 1 брой Лосион за тяло NIVEA Naturally Good Овес. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/giveaway-losioni-tialo-naturally-good до 23 март 2021г..

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

Краен срок - 18 март 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара