Спечелете 20 препарата за почистване Frosch Baby

Краен срок - 5 април 2021

В днешно време все повече хора страдат от различни видове алергии – към консерванти, парфюми, изкуствени оцветители и други тежки химикали. Продуктите Frosch се препоръчват на всички, които са предразположени към алергични реакции, както и на тези, които просто искат да ги предотвратят и да водят по-здравословен живот!

Създадени с мисъл за природата и за вашето здраве!

Линията Frosch Baby се състои от шест иновативни високоефективни продукта, базирани на 100% естествени съставки от растителен произход, които са напълно безопасни за здравето и околната среда. Хипоалергенните формули са изключително важни, тъй като защитават имунната система на бебето, без да го предразполагат към алергични реакции. Всичко това е с цел правилното развитие и растеж на детето.

Повече от тридесет години германската марка екологични продукти Frosch е изцяло ангажирана с концепцията за екологични продукти, които ефективно почистват, като същевременно с това защитават околната среда и човешкото здраве. Опаковките на всички продукти на Frosch са 100% рециклируеми и са направени от 100% рециклирани материали, за да се радваме на по-чиста и по-красива околна среда.

Открийте пъстрия свят на Frosch Baby!

Включете се в играта на Frosch!

Използвате ли перилни и почистващи препарати на Frosch? Имате ли любими продукти от нашия асортимент и кои са те?

На 5 април ще изтеглим 20 късметлии от всички участници в темата, които ще спечелят Frosch Baby хигиеничен препарат за почистване.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара