Спечелете 6 комплекта хавлиени кърпи

Снимката е илюстративна

Краен срок - 7 април 2021

Понякога не е лесно да сте едновременно добра домакиня, грижовна майка и работеща жена. За щастие, днешните технологии ни предоставят възможността да отделяме повече време за семейството и по-малко време за домакинска работа. Като лидер в смарт технологията, с елегантен и стилен дизайн, пералните машини с технология Steam™ се борят упорито с мръсотията, като същевременно щадят тъканите на дрехите ви, а новите 2 в 1 комбинирани перални на LG са идеалният избор, ако търсите едновременно пестене на място и време.

По-малко гънки, по-голяма хигиена

Steam⁺™ – унищожава алергените и постига 30% по-малко гънки
Никой не обича да изважда намачкани току-що изпраните дрехи от пералнята. Благодарение на технологията Steam⁺™ пералнята се грижи за всяка гънка на дрехата. След като завърши избраният от вас цикъл, парата лесно прониква в дрехите и намалява значително гънките. Тази опция улеснява значително гладенето.
Ако при избора на функции селектирате програма allergy care, нагревателят под барабана увеличава температурата на водата и парата премахва 99.9% от алергените,  без да използва никакви химикали.
Интелигентната технология AI DD™ регулира движението на барабана на пералнята според тежестта и типа дрехи, анализирайки навиците ви при пране.

TurboWash™360 – технология за бързо и ефективно пране
Комбинираните перални със сушилни, както и пералните с TurboWash™ 360, са умни и бързи. Те са оборудвани с всичко необходимо за скоростно и енергоефективно изпиране на дрехите – разполагат с голям капацитет и ви дават възможност да изпирате повече дрехи с по-малко зареждания. С TurboWash™360˚ вашето пране може да бъде идеално изпрано само за 39 минути при по-добра грижа за тъканите. 3D мулти дюзите разпръскват в 4 посоки, което допринася за достигането до всеки сантиметър от вашето пране.

Направете живота си по-лесен

LG ви дава безплатна 5-годишна гаранция на избрани модели комбинирани перални със сушилни.
Ние от LG се гордеем с качеството и издръжливостта на нашите продукти, както и с предоставянето на иновативни решения за подобряване на вашето ежедневие. Знаем, че надеждността и спокойствието са от значение за нашите клиенти, ето защо въведохме нова ексклузивна промоция с 5 години гаранция на избрани модели комбинирани перални със сушилни.

Включете се в нашата дискусията и спечелете!
Споделете в темата кои функции на пералнята са най-важни за вас и защо?

На 7 април ще изтеглим шестима потребители, които ще спечелят комплект хавлиени кърпи.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара