Спечелете телевизор в конкурса 'Картичка за мама'

Краен срок - 21 февруари 2021

Издателска група „Просвета“ организира за трети път национален конкурс „Картичка за мама“, посветен на Международния ден на жената – 8 март.

Поканата за участие е към децата от всички възрастови групи в детската градина, както и към подготвителните групи в училищата.

Задачата на всяко дете е да изработи своя уникална картичка, а негов родител или учител да я снима и да ни изпрати снимката на имейл адрес: konkurs@prosveta.bg

Конкурсът стартира на 1 февруари и ще продължи до 21 февруари.

Победителите ще обявим на 8 март на сайта www.prosveta.bg и на нашата фейсбук страница.

Картичката, която впечатли най-много нашето жури, ще донесе на цялата детска градина голям телевизор!

Освен голямата награда издателството ще раздаде още 10 отличия на децата с най-оригинални картички. За малчуганите от техните групи сме предвидили книжки.

Най-интересните и красиви картички ще публикуваме на фейсбук страницата ни, а техните създатели ще получат специална грамота за участие.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

1. Необходимо е данните на детето да ни бъдат предоставени със съгласието на родителите, както се изисква според правилата за GDPR. Ако липсва такова съгласие, картичката няма да бъде включена в конкурса.

2. Всяко дете има право да участва само с една картичка.

3. Картички, които видимо не са направени от децата и имат силна намеса на възрастен, няма да бъдат допускани в надпреварата.

Очакваме Вашите имейли, в които освен прикачените картичка, попълнена таблица и декларации трябва да се съдържа и следната информация:

    Трите имена на детето;
    Възрастова група;
    ДГ/ПГ към училище;
    Име и фамилия на учителя/учителите;
    Телефон за контакт;
    Имейл за контакт;
    Населено място, община, област (на учебното заведение).

Скъпи учители и родители, имате време да запалите въображението на Вашите деца и да ги оставите да се развихрят с флумастери, моливи, боички, цветна хартия, мъниста, брокат и каквото още успеят да измислят техните умни главици.

Очакваме с нетърпение да ни изпратите картичките, а ние обещаваме да разгледаме всяка от тях със същото внимание и любов, с които са били направени.

Желаем успех на всички участници! 

ЛИНК за участие

1 Коментари

  1. Обичамте мамо тиси наи добрата маика в челият свят обичамте и се надявам де не се караме

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара