Познай цената и спечели истинско златно Тавекс кюлче

Краен срок - не е посочен

Спечели истинско златно кюлче. Бъди първия познал най-акуратно, споделяйки в коментар по-долу, цената за една трой унция към сутрешния фиксинг на LBMA  (https://tavex.bg/gold-price/) за следващия понеделник, в американски долари (USD) и спечели истинско златно Тавекс кюлче.

Всеки вторник ще обяваме победителя за предишната седмица, спрямо направените прогнози между понеделник 00:00 и неделя 24:00.

Влез в играта и разбери кой познава най-точно. Сподели с приятели и семейство златната игра на Тавекс - предай златната възможност нататък.

Играта започва от 25.01.2021г и е с отворен край. Тавекс си запазва правото да променя и актуализира правилата на играта.

За участие в играта с подарък, е необходимо участниците в кампанията, наричани по-долу Потребители, да са навършили 18 години.

В случаите, в които потребителите са под 18 години, имат право да участват в кампанията, но само и единствено със съгласието на родител/настойник. В случай че спечелят Награда, същите трябва да се явят за получаване на награда заедно с родител/настойник, който да подпише декларация за съгласие относно получаването.

Всяка седмица ще бъде избиран само един победител – първият познал с най-голяма точност цената за една трой унция злато според сутрешния фиксинг на LBMA (http://www.lbma.org.uk/precious-metal-prices#/table) за всеки следващ понеделник. Първият победител ще бъде обявен във вторник, 02.01.2021г.,  като всеки следващ победител от следваща седмица ще бъде обявяван, във вторник на българската Фейсбук страница на Тавекс.

За да получи наградата, спечелилият, трябва да се свърже с Организатора до 24ч. След обявяването си, изпращайки лично съобщение във Фейсбук с неговите имена, точен адрес и телефонен номер, за да се уточни начинът на получаване на наградата.

В случай, че печелившо лице не изпрати лично съобщение в установения срок, то организаторите ще изтеглят нов печеливш, който е вторият, познал най-точно и рано измежду всички отговорили правилно на въпроса от играта. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара