Спечелете 50 ваучера по 99 лв. за покупки от Техномаркет

Краен срок - 8 февруари 2021

Организаторът предоставя следните награди в Играта:

- 50 ваучера х 99 лв. за покупки от верига магазини Техномаркет.

Наградите се разпределят от Организатора на случаен принцип сред участниците чрез специализиран софтуер за случайно разпределение.

С една поръчка, отговаряща на условията в раздел VІ може да бъде спечелена само една награда.

НЕ се допуска размяна на награда срещу нейния паричен еквивалент.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

За да получи възможност да спечели една от наградите, е необходимо през периода на играта участникът да направи онлайн-поръчка от Хепи Доставка чрез сайта https://dostavka.happy.bg или  мобилното приложение.

КАК КЛИЕНТЪТ РАЗБИРА ДАЛИ Е СПЕЧЕЛИЛ:

След финализиране на поръчката клиентът ще разбере дали печели ваучер, ако му излезе банер с визия на кампанията, където трябва да си въведе мейл, на който ще получи указания за ползване на наградата. /След въвеждане на актуален мейл ваучерът ще бъде изпратен  на този мейл под формата на баркод и може да се използва за покупки от Техномаркет – само на място в магазините/.

Мейлът ще съдържа и общи условия за използване на ваучера, а именно:

Ваучерите могат да бъдат използвани от спечелилите ги лица, съгласно Общите условия за кампанията, при следните ограничения:

•  Ваучерите могат да бъдат използвани за покупка на продукти във всички магазини от търговската верига „Техномаркет“ в страната, с изключение на онлайн магазина www.technomarket.bg.

•  Всяко лице може да използва само един ваучер и само за една покупка. Ваучерът не може да бъде разделян и използван за няколко покупки.

•  Ваучерите не могат да бъдат осребрявани. Не се допуска връщане на остатък до номиналната стойност на ваучера.

•  Комбинация от ваучери с натрупване и/или карти за лоялни клиенти и други карти за отстъпка при пазаруване в магазини "Техномаркет",  даващи допълнителна отстъпка, не са възможни.

•  При връщане на стока, закупена с ваучер, се възстановява само сумата, доплатена от потребителя, над номиналната стойност на ваучера.

За да получатат ваучерите си, печелившите трябва да изразят изрично съгласие с условията за получаване на имейл известия от Организатора на играта.

Общата стойност на една поръчка не може да бъде по-ниска от 10 лева с ДДС /без включена цената за доставка/.

В играта могат да участват само онлайн поръчки, направени за следните градове – София, Пловдив, Асеновград, Варна, Бургас и Русе.

За възникнали въпроси във връзка с условията на Играта, моля пишете ни на delivery@happy.bg
 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара