Спечелете спортна гривна Mi Band 5 от Булграм

Краен срок - 31 януари 2020

🎊 🎁 Спечели Mi Band 5 от Булграм и влез във форма! 🎁 🎊

📌 Включи се в играта, като изпълниш следните условия:
✅  Харесай Facebook страницата на Булграм;
✅  В коментар под този пост напиши "#Булграм", тагни свой приятел и му препоръчай тип артикул от нашия онлайн магазин - https://bulgramshop.com/.

На  01.02.2021 г. Един от от участниците, изпълнил всички условия на играта  ще спечели един брой Спортна гривна Mi Band 5, чрез теглене на лотариен принцип, посредством  приложението https://commentpicker.com/. Тегленето на печелившия ще бъде излъчено на живо във фейсбук страницата на Булграм.

Организаторът ще обяви резултатите от играта чрез посочване на името на участника победител, на страницата си във Фейсбук, като след обявяването следва да се свърже със спечелилия  участник в играта чрез лично съобщение. Участникът предоставя лични данни и адрес, на който, да бъде доставена наградата. Наградата ще бъде доставена по куриерска фирма „Спиди“ на печелившия участник за негова сметка.

Организаторът не е длъжен да води кореспонденция с участници, които не са спечелили награда.

Организаторът на играта не носи отговорност при пристигнали в лошо състояние награди, поради небрежност от страна на куриерската фирма. Получаването на наградата се удостоверява с предаване на пратката от куриера на печелившия Участник и подписване на обратна разписка от спечелилия участник. При отсъствие на печелившия участник на посочения адрес или, ако печелившият участник е предоставил неточен или некоректен адрес, ще бъде оставено съобщение от куриeрската фирма с адреса на най-близкия клон на куриерската служба, където може да си получи наградата. Недоставени и непотърсени награди до 10.02.2021 г.  няма да бъдат доставяни.  Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност.

Пожелаваме късмет на всички!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара