Спечелете полет с балон над Белоградчишки скали

Краен срок - 15 януари 2021

ADVENTURE GIVEAWAY 🎈Полет с балон 🎈

Нощта на 5-ти януари е може би най-магичната нощ в годината, наречена още ВОДИЦИ. Точно в полунощ на 5-ти срещу 6-ти януари се случва вселенска магия - ветровете се кръстосват, небето се отваря, водата отдолу замира и спира. В този магичен ден празнувам и рожден ден, а днес ставам на цели 30. Поглеждам напред с усмивка и надежда. Запазила съм в себе си детското и приключенското, усещам сила и свобода да бъда себе си. В новата декада си пожелавам лекота и вертовете винаги да ме водят на специални места, както се случи и при полета ни с балон заедно с @Adventure_Belogradchik. Те ми помогнаха да сбъдна една от големите ми мечти от проекта #30преди30 - да летя с балон над Белоградчишките скали - едно от най-красивите места в България.

Искам също да започна да ДАВАМ повече и затова заедно с @adventure_belogradchik ще подарим на един от вас полет с балон над магичните Белоградчишки скали.

За да участвате:

🎈последвайте чисто новия профил на @adventure_belogradchik за много красиви пейзажи от цяла България и всякакви приключения
🎈последвайте мен @mila.bogi
🎈напишете в коментар кое е най-красивото и любимо място в България и тагнете двама приятели, с които искате да го посетите и видите от високо
🎈бонус: споделете видеото или снимката в стори, за да помогнете да достигнем до повече хора. Благодарим ви!

Тази година ще се радвам да раздавам повече подаръци-преживявания. Предстоят ми повече приключения, искрено се надявам! За мен този полет остава незабравим спомен и прекрасен начин за изпращане на старото десетилетие. Много ще се радвам да споделя това удоволствие с този от вас, който спечели играта. Успех на всички участници, победителя ще обявим на 15.01.2021г. и ще изтеглим на случаен принцип.

Бъдете смели и приключенствайте! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара