Спечелете безжична колонка Google Nest Mini, слушалки и торби Storyteller

Краен срок - 12 февруари 2021

#ЗЛАТНИСЛУШАЛКИ са призовете в зимната Олимпиада по слушане на Storytel!

Вдъхновени от новогодишната резолюция да добавим повече заглавия в списъка ни с прочетени книги и въоръжени с най-новата функционалност в приложението на Storytel - Статистика (Statistics), стартираме това състезание. Предизвикваме и вас да се включите... особено ако сте си обещали да се докоснете до повече добри истории през 2021г. и още повече - ако сте готови не само да четете, но и да слушате!

В 5 поредни седмици, от 11 януари до 12 февруари, ще отличим феновете на аудиокниги в 5 различни категории - предпочитан жанр, любим ден и любимо време за слушане, брой изслушани книги и брой изслушани часове.

11-15 януари - Категория: Любим жанр

8-22 януари- Категория: Време за слушане

25-29 януари - Категория: Любим ден за слушане

1-5 февруари - Категория: Брой изслушани книги

8-12 февруари - Категория: Най-много изслушани часове

Всяка седмица ще обявяваме трима победители във всяка категория, избрани на случаен принцип, които ще получат приз “Златни слушалки” + слушалки и торба Storyteller. А на 15-и февруари ще обявим Златния слушател, също изтеглен на случаен принцип от всички участвали в поне три категории, който ще получи голямата награда Google Nest Mini.

Всеки индивидуален акаунт в Storytel има достъп до опцията Статистика (Statistics) в главното меню на мобилното приложение, от която може да се види индивидуална статистика за изслушаните от съответния абонат книги в приложението, разделен в отделни катергории.

Обявяването на началото на състезанието във всяка една категория ще се извършва с публикуване на пост от Организатора в Instagram или Facebook в първия ден за съответната категория.

За да се включи в състезанието в дадена категория, всеки участник трябва да публикува стори или пост в Instagram, или да коментират под поста на Storytel във Facebook, който обявява предизвикателството за съответната седмца. Сторито / постът / коментарът трябва да съдържа следните задължителни елементи:
1. Скрийншот на екран от приложението според обявената категория
2. Да тагне Storytel (@Storytel.bg)
3. Да сложи #ЗлатниСлушалки

Всички участници в някоя от категориите на състезанието ще участват в тегленето на награди на случаен принцип на следните награди: Торби и слушалки „Storyteller”, както и специална дигитална грамота с приза „Златни слушалки“- по 3 броя за всяка обявена категория. Организаторът не е производител на горепосочените награди.

Всички участвали в минимум три категории от състезанието ще участват в тегленето на случаен принцип на Голямата награда „Златни слушалки“, а именно Устройство Google Home Nest Mini-1 бр. Организаторът не е производител на горепосочената награда.

Участникът в категория Брой изслушани книги с най-много изслушани книги за последните 30 дни на база публикувани скрийншотове и частникът в категория Най-много изслушани часове с най-много изслушани часове за последните 30 дни на база публикувани
скрийншотове ще получат специални награди - ваучер за абонамент за Storytel за срок от три месеца. Ако има няколко души с равен брой
изслушани книги/часове, то победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип.

Обявяването на наградите ще става с пост, публикуван от Организатора в Instagram или Facebook в срядата, следваща края на обявения период за участие в съответната категория, а именно:
За категория Любим жанр-20.01.2021 г.
За категория Време за слушане-27.01.2021 г.
За категория Любим ден за слушане-03.02.2021 г.
За категория Брой изслушани книги-10.02.2021 г.
За категория Най-много изслушани часове-17.02.2021 г.
Получателят на Голямата награда ще бъде обявен в срок до 20.02.2021 г.
Получателите на специалната награда се обявяват едновременно с победителите в съответната категория.

Наградите не могат да бъдат заменяни за други стоки или за паричната им равностойност.

Наградите могат да бъдат получени от спечелилите участници на адреса на управление на Организатора или да им бъдат изпратени с куриер на посочен от тях адрес на територията на Република България.

Победителите на награди следва да се свържат с Организатора на състезанието на електронен адрес Marketingbg@storytel.com в 7 дневен срок от датата на обявяването на имената им, за да посочат начин за получаването на наградата. Ако обявен за победител участник не се свърже с Организатора в срока по предходното изречение, Организаторът ще изтегли и обяви нов победител.

Участието в състезанието е безплатно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги, предлагани от Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара