Спечелете пуфове, раници и кутии за J&B коктейли

Краен срок - 14 януари 2021

J&B Colors те предизвиква да играем!
J&B Colors те предизвиква!

📷 Снимай се с приятел – единият облечен в червено, другият в жълто
🙂 Публикувай снимката под този пост
➡️ Тагни го
🏆 Спечели два подаръка за теб и твой приятел:
🎒🎒 две персонализирани раници
🍸🍸две кутии за J&B коктейли
🍐🍐 два J&B пуфа

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.
В играта могат да участват само дееспособни лица, навършили 18 години, които са отговорили на изискванията, публикувани на Facebook и Instagram страницата на J&B Bulgaria.

За да участват в играта на Facebook страницата J&B Bulgaria , участниците следва да си направят снимка със свой приятел, облечени в официалните цветове на J&B –  единият в червено, а другият в жълто, да си публикуват снимката като коментар под публикацията и да тагнат своя приятел.

Всички участници, които отговарят на условията, посочени по-горе и са изпълнили изискванията за участие, ще участват в жребий за описаните в т.3 награди.
Участникът, който е обявен за печеливш, се смята, че ще получи награда за себе си и приятеля си. Наградите ще се раздават по 2 бр. – за печелившия и за неговия приятел, който е бил тагнат под публикацията с играта.

Участниците в играта ще имат възможност да се включат и чрез инстаграм страницата - @jbrarewhisky. Правилата за участие в Instagram страницата -@jbrarewhisky са изменени според функционалността на платформата. Участниците трябва да си направят снимка със свой приятел, облечени в официалните цветове на J&B –  единият в червено, а другият в жълто, да си публикуват снимката на story в профила си, като тагнат своя приятел, Instagram профила - @jbrarewhisky и поставят хаштаг - #J&Bcolors. 

Всички участници, които отговарят на условията, посочени по-горе и са изпълнили изискванията за участие, ще участват в жребий за описаните в т.3 награди.

Участникът, който е обявен за печеливш, се смята, че ще получи награда за себе си и приятеля си. Наградите ще се раздават по 2 бр. – за печелившия и за неговия приятел, който е бил тагнат на стори.

Раздаването на наградите ще бъде разпределено между двете платформи и Организаторът има правото да промени разпределението на печелившите при изтеглянето.
След приключването на играта ще се изтеглят победителите на случаен принцип, като Организаторът има срок от 2 дена след изтеглянето, да обяви победителите.

След изтегляне и обявяване на победителите, следва същите да се свържат с Организатора в срок не по - дълъг от 7 работни дни. Победителите ще бъдат публикувани в специална публикация на Facebook и Instagram страницата на J&B Bulgaria.

Името на печелившите участници ще бъде публикувано до 2 работни дена след изтеглянето им.
След публикуването на името на победителя, той трябва да се свърже с Организатора на посочените телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт. Наградите се предават чрез куриерска фирма на спечелилия участник след предоставяне на необходимата контактна информация.

Организаторът има правото да изпрати наградите на печелившите лица в срок от 20 работни дни след обявяването на победителите.

За да получат наградите си, Победителят се съгласява да предостави следните данни:
o Адрес
o Три имена
o Телефон за връзка
o И-мейл адрес

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара