Спечелете 12 месечен пакет за силен имунитет

Краен срок - 22 януари 2021

🤩 РЕГИСТРИРАЙ СЕ И СПЕЧЕЛИ 12 МЕСЕЧЕН ПАКЕТ ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ! 🤩
➡ https://forms.gle/QbVwQPgh9W5okiX76

➡ Включи се в Играта ни и може да Спечелиш 12 броя Кралски Имунитет+!
✍ Регистрирай се във формата и участвай в жребия за награда!
➡ https://forms.gle/QbVwQPgh9W5okiX76

📅 На 22.01.2021г. на случаен принцип ще изтеглим ПОБЕДИТЕЛЯТ, който ще СПЕЧЕЛИ- 12 броя Кралски Имунитет+.

🤩 И това не е всичко!
* ВСЕКИ регистрирал се може да СПЕЧЕЛИ атрактивен ваучер за Отстъпка.
* Участието в играта не е обвързано с покупка.

В играта имат право да се включат всички физически лица, навършили задължително 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на Cvetita Herbal, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право незабавно едностранно да дисквалифицират участници.

Печеливш участник, получил лично съобщение, имейл или телефонно обаждане от Cvetita Herbal, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщение, в отговор на което трябва да подаде своите данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 5 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора. Наградата се получава само срещу представяне на документ за самоличност. Ако Участник не бъде открит веднъж на посочените от него координати /адрес и телефон/ или не отговаря на някое от условията в играта, той губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

* 🍃 www.CvetitaHerbal.com 🍃 си запазва правото да промени или актуализира правилата на играта до нейната крайна дата, като промените влизат в сила само след оповестяването им тук в тази страница.

Пожелаваме успех на всички 👍 😉

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара