Спечелете дамска чанта O bag с Gliss

Краен срок - 10 март 2021

Промоцията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България в търговските обекти, съгласили се с условията на промоцията.

Промоцията е валидна за всички физически лица, навършили 18 години и живеещи на територията на Република България.

В промоцията нямат право да участват служителите на Хенкел България, всички обслужващи агенции, както и членовете на техните семейства.

Наградата е дамска чанта obag. Организаторът на Промоцията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от изобразения на рекламните материали модел дамска чанта, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на промоцията.

За участие в промоцията е необходима покупка на продукт на GLISS на минимална стойност 2 лева с ДДС от обектите, участващи в промоцията. Участват продукти от категориите Грижа за коса и Боя за коса.

Участието в промоцията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т.7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, УНП (уникален номер) и дата на касова бележка в сайта www.sk-promo.bg или за търговските обекти, които провеждат промоцията чрез урни „Спечели obag с Gliss” чрез пускане на попълнен талон за участие (полетата, намиращи се на талона за промоцията) в урната с прикачен към талона дубликат на касовата бележка. Талон за участие в промо играта се получава на каса. Един уникален номер на касова бележка може да бъде регистриран за участие само веднъж.

Наградите се получават до 14 дена след уведомяване на печелившия по имейл/ телефон.

От участие в Промоцията се изключват: • участвали в Промоцията с фискален бон от закупени продукти Gliss на стойност по-малка от 2 лв. с ДДС.; • участвали в Промоцията с фискални бонове за закупени продукти Gliss, преди началото и след края на Промо играта;

Тегленето на наградите ще се състои на 12 март 2021г, в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет 4, в качеството му на организатор. Печелившите от играта ще бъдат обявени на сайта www.sk-promo.bg на 15 март 2021г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл на талона за участие или в регистрацията си в сайта в срок до 19 март 2021г.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е описан в точка 6.

Наградите ще се получават по описания в точка 7.4 ред. При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона, наградите се разпределят между резервни печеливши.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара