Спечелете 250 лв. за пазаруване във Vivre


Играта е приключила!

Печеливши: Бисер Върбанов


Когато имаш Легендарни Дни, имаш и Легендарен Giveaway! ✨

Добави към Любими продуктите, които обичаш най-много и можеш да спечелиш 250 точки Vivre на стойност 250 лв, с които можеш да закупиш идеалните артикули за дома си през новата година.

Какво трябва да направиш:
1. Добави любимите си продукти към Любими;
2. Остави ни в коментарите връзките към 3 от тези продукти;
3. Публично сподели конкурса на страницата си във Facebook.

Всяко лице, навършило 18 години, може да участва в конкурса. Служителите на Организатора, както и техните съпрузи и роднини до 4-та степен, нямат право да участват в този Конкурс.

Наградите, предлагани от Организатора, са следните: Общата стойност на наградата е 250 лв.

Тегленето ще се проведе на 14.07.2021 г. чрез приложението random.org и победителят ще бъде обявен в същия ден, на страницата на организатора във Facebook.

Ако Организаторът няма да се свърже с победителя до 31.01.2021 г., поради липса на данни за контакт или неправилно предоставяне, победителят ще изпрати имейл до marketing@vivre.eu до 31.01.2021 г., за да му предостави с подробности за притежаването на наградата.

Победителят няма да извърши никакви други допълнителни плащания и няма да понесе никакви допълнителни разходи, освен предвидените в закона.

Организаторът на конкурса ще преведе в държавния бюджет данъка при източника, приложим за индивидуалните доходи, идващи от промоционалните кампании, съгласно разпоредбите на Закон №. 227/2015 относно Фискалния кодекс.

Организаторът не носи отговорност за плащането на други данъци, мита, финансови задължения, свързани с предлаганата награда, като това е отговорност на победителя. 

Краен срок - 13 януари 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара