Спечелете уикенд в Ястребец Уелнес и СПА 4*, Боровец и 60 Хюга комплекта

Краен срок - 10 януари 2021

Играта стартира от 01.12.2020 г. и е с продължителност  до 10.01.2021 г.

– Първи период 01.12.2020 г. – 07.12.2020 г.
– Втори период 08.12.2020 г. – 14.12.2020 г.
– Трети период 15.12.2020 г. – 21.12.2020 г.
– Четвърти период 22.12.2020 г. – 28.12.2020 г.
– Пети период 29.12.2020 г. – 04.01.2021 г.
– Шести период – 05.01.2021 г. – 11.01.2021 г.

В играта участват следните продукти с търговската марка „Carlsberg”: стъклена оборотна бутилка 500 мл., стъклена необоротна бутилка 330 мл., кен 500 мл.

За да участвате в Играта за награда хюга комплект, трябва да закупите минимум 2 (два) продукта с марка Carlsberg в произволна комбинация от следните опаковки и разфасовки:

    500 мл. стъклена оборотна бутилка Carlsberg;
    330 мл. стъклена необоротна бутилка Carlsberg;
    500 мл. кен Carlsberg;

За да участвате в Играта за награда хюга уикенд, трябва да закупите продукти с марка Carlsberg на стойност минимум 20,00 лв в произволна комбинация от следните опаковки и разфасовки:

    500 мл. стъклена оборотна бутилка Carlsberg;
    330 мл. стъклена необоротна бутилка Carlsberg;
    500 мл. кен Carlsberg;

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

Общо награди:

    60 броя комплекти Хюга
    1 брой голяма награда Хюга уикенд

Седмични награди:

60 броя „Хюга комплекти“, включващи:

1 бр. Carlsberg дженга;
1 бр. книга „Малък наръчник по Хюга“;
1 бр. Лампички, за повече хюга настроение;
2 бр. Бира Carlsberg 0,33 л.  (в томболата участва всеки регистрирал касова бележка).

(В томболата за седмичните награди участват регистриралите касова бележка за покупка на 2 (два) продукта с марка Carlsberg в произволна комбинация, посочени в т. 6.1. по-горе).

Голяма награда:

2 нощувки, настаняване във вила (скандинавски стил) в хотел Ястребец Уелнес и СПА 4*, Боровец, с включени закуски и вечери, и ползване на басейн, фитнес и термо зона (парна баня, билкова сауна, лакониум, финландска сауна, кнайп вани за крака, леден фонтан, хидромасажна зона), безплатен охраняем паркинг и безплатен достъп до Ястребец природен парк.

Във вилата може да бъдат настанени до 4 човека.

Период за ползване: ваучерът ще може да бъде използван до края на 2021 г.

(В томболата за голямата награда участват регистриралите касови бележка/и на обща стойност над 20 лева.)

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

За да участва в Играта всеки участник трябва:

Стъпка 1: Да закупи минимум 2 (два) продукта с търговска марка „Carlsberg“ от търговски обект, находящ се на територията на Република България и да вземе касов бон за закупените продукти, с което може да участва за спечелването на един от 60 броя „комплекти Хюга“.

При регистрация на касови бележки за закупени продукти от търговска марка „Carlsberg” с обща стойност над 20 лева, участва в томболата за голяма награда. – Хюга уикенд в хотел Ястребец Уелнес и СПА 4*, Боровец.

За да има право на участие за голямата награда в томболата, трябва да регистирира касови бележки на обща стойност над 20 лева.

Стъпка 2: да влезе на сайта на Играта – https://hyggemoments.bg/ да се регистрира като попълни всички задължителни полета, а именно:

а) телефонен номер;

б) номер на касовия бон (може да се регистрира само касов бон, издаден в периода на Играта);

в) да качи снимка на касовия бон и закупените продукти (в някой от следните формати: png, jpeg, pdf, в размер до 5MB).

Важно! – на снимката следва да се виждат касовия бон и закупените продукти Carlsberg, както и да се вижда цената на закупените артикули. При регистриран на една или няколко касови бележки с обща стойност над 20 лева – се участва в томбола за голямата награда.

г) потвърждение (чрез чек-бокс), че приема Правила на Играта, навършил е 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, инициалите му ( пример: И. Д.) и телефонният му номер (със заличаване на няколко символа, пример: +359887 123***), ще бъдат публикувани на https://hyggemoments.bg// и във Фейсбук и Инстаграм профилите на Карлсберг.

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации и регистрирани касови бележки, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице. Регистрирането на повече касови бележки увеличава общата стойност на регистрираните бележки и шансовете за спечелване на една от наградите.

Регистрираните касови бонове подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани несъответствия съответният касов бон се счита за невалиден.

Един касов бон, без значение за колко броя закупени продукта „Карлсберг“ e, може да бъде регистриран само един път и чрез само една регистрация. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден. Не се допуска до участие и касов бон, който е издаден от търговски обект извън Република България.

Всеки регистрирал се участник, регистрирал касови бележки, участва в томбола за един от 60 броя Хюга комплекти, които ще се изтеглят след всеки отделен период, както следва:

– Първи период – теглене на 10 печеливши, като всеки един от тях печели по 1 бр. Хюга комплект – Дата на томболата: 07.12.2020 г.

– Втори период – теглене на 10 печеливши, като всеки един от тях печели по 1 бр. Хюга комплект – Дата на томболата: 14.12.2020 г.

– Трети период – теглене на 10 печеливши, като всеки един от тях печели по 1 бр. Хюга комплект – Дата на томболата: 21.12.2020 г.

– Четвърти период – теглене на 10 печеливши, като всеки един от тях печели по 1 бр. Хюга комплект – Дата на томболата: 28.12.2020 г.

– Пети период – теглене на 10 печеливши, като всеки един от тях печели по 1 бр. Хюга комплект – Дата на томболата: 04.01.2021 г.

– Шести период – теглене на 10 печеливши, като всеки един от тях печели по 1 бр. Хюга комплект – Дата на томболата: 11.01.2021 г.

Всеки регистрирал се участник, регистрирал касови бележки (една или няколко) за минимум 20 лева, участва в томбола за уикенд във вила (скандинавски стил) в хотел Ястребец Уелнес и СПА 4*, Боровец .

Томболата за голямата награда ще се проведе на 11.01.2021 г.

В тегленето на печелившите участват всички регистрирани касови бонове, които отговарят на условията на Играта. Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS съобщение на телефонния номер, предоставен от тях при регистрацията за участие. В SMS съобщението, ще се съдържа линк към контактна форма , в която печелившите участници, в срок от 5 работни дни, ще трябва да посочат: имена, , адрес и телефон за доставка на спечелената награда. ЕГН ще бъде изискуемо само и единствено за спечелилия голямата награда.

Освен печелившите участници, ще бъдат изтегляни и 5 резерви. В случай, че спечелил участник е направил невалидна регистрация; или Организатора не е получил данните на печелившия участник в посочения в т. 9.3 петдневен срок; или спечелил участник не е предоставил валиден и пълен адрес за получаване на наградата на територията на Република България; или участникът не е намерен на предоставения адрес; или спечелилият откаже наградата, или по каквато и да е друга причина участието на спечелил участник в Играта бъде прекратено, Организаторът ще се свърже по посочения в предходната точка начин, с първия по ред резервен печеливш, чиято регистрация отговаря на изискванията на настоящите Правила. Изтегленият резервен печеливш, в срок от 5 дни, считано от уведомяването му по посочения в т. 9.3 начин, трябва да изпрати необходимите данни за доставка на спечелената награда: имена, адрес и телефон за връзка.

Печелившите участници се обявяват на интернет страницата на Играта: https://hyggemoments.bg/, както и във Фейсбук и Инстаграм профилите на Карлсберг. Обявяването става чрез публикуване на изтеглените за печеливши телефонни номера на участниците и инициали. Телефонните номера се публикуват със заличаване на няколко символа от тях с цел сигурност (пример:+359887 123***).

Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.

Във връзка с чл. 38 ал. 14; чл. 46, ал. 1 и чл. 65, ал. 7 от Закон за данъците върху физическите лица Ви Уведомяваме, че получената голяма награда, подлежи на облагане с окончателен данък в размер на 10 на сто върху брутната сума на  наградата. Съгласно разпоредбите на чл. 38, ал. 14 и чл. 46, ал. 1 от ЗДДФЛ, Организаторът на Играта е задължено лице за деклариране и внасяне на дължимия данък. Спечелилият участник се съгласява и задължава, за целите на данъчното облагане по реда на ЗДДФЛ, да предостави на Организатора необходимите данни (три имена и ЕГН). Отказът да се предоставят тези данни е основание участието в Играта на конкретния печеливш да бъде прекратено от Организатора.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият участник подписва протокол, съдържащ пълната информация относно самоличността му (име, адрес и телефонен номер) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият Участник трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в Играта и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерска фирма „СПИДИ“ АД

Важно: В деня на получаване на наградата печелившия участник трябва да предостави на куриера касовите бележки, с които е участвам в Играта.

Представител на куриерска фирма „Спиди“ АД ще се свърже със спечелилите, за да се уточни удобен ден и час за получаване на наградата. При получаване на наградата, печелившият участник удостоверява самоличността си с представяне на лична карта.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара