Споделете любим момент и спечелете новия Nokia 2.4

Краен срок - 28 декември 2020

Спечелете новия Nokia 2.4!🥳

Изминалата година беше изпитание за всички ни и си припомнихме как да се наслаждаваме на малките неща и ценните моменти със семействата си. 👨‍👩‍👧‍👦

Затова посвещаваме последната ни ИГРА за 2020 г. именно на тези мигове! 💫✨

Зарадвайте любимия си човек със специален подарък от нас, като следвате стъпките:
✅Публикувайте в коментар снимка на ❤️любимия си личен момент от 2020-а❤️
✅и напишете към снимката 🙏какво си пожелавате за новата година🙏

❗️Само еднократни коментари с авторски снимки ще се считат за валидни. Победителят ще е само един и ще бъде изтеглен чрез жребий малко преди Новогодишната нощ - на 28 декември.

На 28 декември 2020 г. ще изберем победителя на случаен, лотариен принцип чрез приложението Commentpicker - https://commentpicker.com/facebook-business.php. Тегленето ще бъде публикувано под формата на видео запис на Nokia Mobile (@NokiamobileBG) на 28 декември 2020 г. Ще се свържем с печелившия и чрез лично съобщение.

Наградата се предоставя на изтегленото чрез жребия лице и не може да бъде заменяна с парчината ѝ равностойност.

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България и на възраст над 18 години. В Играта НЕ могат да участват лица, работещи за Most Computers Bulgaria, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.
Само участници, които са публикували авторски снимки и са отговорили на въпроса в коментарите под поста за играта, имат право да участват в жребия.

Организаторът уведомява печелившия до 30 декември 2020 г. чрез лично съобщение във Facebook и/или отговор към коментара, направен от съответния участник. Избраните участници разполагат с 24 часа да потвърдят чрез лично съобщение желанието си да получат наградата. Ако Организаторът не получи потвърждение от избран на лотариен принцип участник в рамките на 24 часа, има правото да избере друг на негово място.
Организаторът си запазва правото да дисквалифицира даден участник в Играта, ако установи, че той не отговаря или не изпълнява всички условия за участие в Играта, както и да изтрие съответния коментар.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара