Спечелете телевизори, сушилни и перални от Бор Чвор

Краен срок - 23 декември 2020

🎅 Включи се в играта през тази Млечна Коледа!

👉 Харесай страницата, сподели, коментирай и можеш да спечелиш една от нашите коледни награди:
🎁 Лед телевизор Crown - 3 бр.
🎁 Сушилня Finlux - 3 бр.
🎁 Пералня Crown - 3 бр.

Участието в Играта не е обвързано с настоящо закупуването на каквито и да е стоки и/или услуги от Организатора.

За да се регистрирате за участие в играта участникът трябва да изпълни условията за участие: да хареса страницата, да сподели публикацията и да коментира.

Участващите се съгласяват, че може да публикуваме инициалите ( първа буква от име и фамилия) или друг вид кореспондираща информация, както и имената на профилите им във Facebook.

Играта се организира в Интернет, на страницата на Бор-Чвор ЕООД във Facebook.

За да се включи в играта участникът трябва да изпълни условията за участие: : да хареса страницата, да сподели публикацията и да коментира.

Наградата ще бъде дадена след приключване на играта и се обявява на страницата: https://www.facebook.com/BorChvorBulgaria

Печелившият се избира чрез томбола на случаен принцип НА БАЗА КОМЕНТАР и ще бъде обявен на страницата https://www.facebook.com/BorChvorBulgaria на 23.12.2020

Представител на Бор-Чвор  ЕООД ще се свърже с победителя на лично съобщение във Facebook за уточняване начина за получаване на наградата.

Победителят няма право на паричната равностойност на наградата.

В случай, че победителят не се свърже с Организатора в 5-дневен срок след края на Играта за получаване на наградата, той губи правото си да получи наградата.

Пожелаваме ти успех!🎅

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара