Спечелете 3 празнични кошници със сладки награди

Краен срок - 16 декември 2020

🎁 ИГРА 🎁
Коледа наближава, а както знаем, тогава всички желания се сбъдват. Сподели ни своето коледно желание и можеш да спечелиш една от три празнични кошници, пълни със сладки Победа продукти! 🥰

За да се включи в Играта, Участникът трябва да изпълни следните условия: Да отговори в коментар под визията с Играта, публикувана на 10.12.2020 г. на страницата на Победа.

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил. Коментари от дублиращи се профили, регистрирани от едно и също лице се считат за невалидни. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

Всеки участник има право само на едно участие в „Играта“, независимо от броя на публикуваните си коментари.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“ между всички участници, изпълнили условието на т. 3.1., на произволен принцип ще бъдат изтеглени 3 (трима) печеливши, на всеки от които ще бъде предоставена 1 бр. (един брой) „Награда“ по смисъла на т. 4.2 от Общите условия.

Печелившите участници ще бъдат оповестени публично до 18:00 ч. на 17.12.2020 г. във Facebook страницата на Организатора

Оповестяването на печелившите щесе извърши с разкриваща визия-пост, в която ще се съдържат: име, фамилия и профилна снимка на печелившите участници, съгласно описания по-горе механизъм.

Всеки участник, обявен за печеливш в „Играта“, има право да получи от Организатора награден комплект, наричан за краткост „Наградата“, който да му бъде доставен на посочен адрес чрез куриер за сметка на Организатора.

„Наградата“ представлява 3 (три) броя награден комплект, всеки от който съдържа:

● 1 бр. опаковка Бисквитиера „Победа Селекция“;
● 1 бр. опаковка Бонбони Черноморец 187 г;
● 1 бр.  опаковка Бисквити Навона с фъстъчен крем 200 г;
● 1 бр. опаковка Бисквити Анелия с какаов крем с лешник и шоколад 187 г;
● 1 бр. опаковка Обикновени вафли Черноморец с портокал 210 г;
● 1 бр. опаковка Бисквити Навона с вкус какао 150 г;
● 2 бр. опаковка Бисквити Изгрев класик без палмова мазнина 50 г;
● 2 бр. опаковка Бисквити Изгрев какао без палмова мазнина 50 г;
● 1 бр. опаковка мини кекс Капъл кейк с какаов крем 60 г;
● 1 бр. опаковка какаов мини кекс Капъл кейк с какаов крем 60 г;
● 1 бр. вафлен десерт Черноморец с портокал и фъстъци 80 г;
● 1 бр. вафлен десерт Черноморец с какао и фъстъци 80 г;
● 1 бр. вафлен десерт Черноморец с вишна и фъстъци 80 г;
● 1 бр. вафлен десерт Черноморец с карамел и фъстъци 80 г;

За да получи Наградата, обявеният за печеливш участник трябва да изпрати лично съобщение до Facebook страницата на Организатора (https://www.facebook.com/pobedaad), в което да посочи две имена, телефон за контакт, адрес, на който да му бъде изпратен наградния комплект

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 30 (тридесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара