Спечелете раници пълни с продукти Adidas с автограф

Краен срок - 6 януари 2021

Какво е вашето новогодишно обещание? Насладете се на празничното си Adidas пазаруване и
спечелете специални подаръци от Adidas и изненади от Izabel и Skandau!

Този празничен сезон, използвайте новогодишното си обещание, за да спечелите най-хубавите
подаръци от Adidas и Sport Vision! Обединихме се с IZABEL и SKANDAU и създадохме конкурса Новогодишно обещание, за да ви донесем страхотни подаръци и изненади от adidas!

Ежедневните победители ще получат раница, пълна с продукти на adidas с автограф

Двамата големи победители ще срещат онлайн и поздравяват любимата си звезда

Знаем, че вече сте набелязали продукти на adidas, които желаете! Е, сега е моментът да
ги купите, а също и ... да спечелите!

Тези, които пазаруват продукти adidas от 24 декември до 6 януари, ще имат шанса да спечелят
раница, пълна с продукти на adidas, с автограф на избраната от тях звезда. Двама големи
победители ще имат възможност да се срещнат онлайн и поздравят избраната от тях звезда!

КАК ДА УЧАСТВАНЕ В ИГРАТА ЗА НОВОГОДИШНО ОБЕЩАНИЕ

Ето всичко, което трябва да направите, за да изпълните вашите обещания!

ОБЕЩАНИЕ 1: Завършете куиза възможно най-бързо!

ОБЕЩАНИЕ 2: Вземете промо код

ОБЕЩАНИЕ 3: Завършете поръчката си на артикул Adidas, като използвате промо кода

Направете това всеки един ден от 24 декември до 6 януари и спечелете един от специалните подаръци с автограф на любимата ви звезда.

Просто трябва да сте най-бързия!

Участниците се кандидатстват за спечелване на следните награди:

- персонализиран подарък от избрана знаменитост
- десетминутен разговор с избрана знаменитост

За да могат участниците да вземат участие в състезанието, е необходимо да извършат следните стъпки в хронологичен ред:

Стъпка 1. На страницата https://www.sportvision.bg/resolutions участниците трябва да стартират теста, като кликнат върху бутона „Започни куиза“. Участниците трябва да отговарят на въпроси относно личните данни, така че данните да съвпадат с данните, които ще използват в стъпка 4 при закупуване на продукти на adidas в онлайн магазина https://www.sportvision.bg.

Стъпка 2. Участникът трябва да попълни теста за възможно най-кратко време. По време на викторината участникът ще види таймер, който му показва течението на времето.

Стъпка 3. След като участникът отговори на последния въпрос от коя знаменитост иска да получи подарък, той трябва да щракне върху бутона Изпрати, който ще спре паузата на таймера, който ще покаже времето, за което участникът е успял да завърши теста, както и промо кода, който участникът трябва да използвате при закупуване на продукти на adidas в онлайн магазина https://www.sportvision.bg

Стъпка 4. В онлайн магазина https://www.sportvision.bg участникът трябва да избере един или повече продукти на adidas, да ги добави в количката, да въведе промоционалния код, който е получил след теста в полето на промо кода и щракнете върху бутона Потвърди. След това участникът трябва да попълни необходимите данни и успешно да потвърди поръчката. След успешно създаване на поръчката, участникът ще получи имейл за потвърждение на известие.

По време на състезанието в периода 23.12.2020.- 6.1.2021. за всеки състезателен ден ще бъде обявен победителят в подаръка.

За да може състезателят да стане победител на персонализиран подарък в определен ден, е необходимо да попълните теста на този ден от 00:00 до 23: 59ч за най-кратко време в сравнение с други участници и да поръчате успешно един или повече продукти на adidas в онлайн магазина https://www.sportvision.bg с прилагането на промоционалния код, който той получава след теста.

Промоционалният код на това активиране не може да се комбинира с промоционални кодове от други активирания и промоции, както и с карта за лоялност Sport & Bonus.

Участниците трябва да отговорят на въпросите в теста относно личните данни, така че данните да съвпадат с данните, които ще използват в стъпка 4 при закупуване на продукти на adidas в онлайн магазина https://www.sportvision.bg.

Ако данните не съвпадат, участниците ще се считат за дисквалифицирани.

Ако участниците допуснат грешка при попълването на лични или други данни по време на викторината или не са доволни от изминалото време, те могат да играят викторината неограничен брой пъти. В този случай най-добрият резултат, предшестващ поръчката в деня, в който участникът успешно е изпълнил поръчката, ще се счита за съответното време.

Ако в същия ден повече участници имат същото време за преминаване, предимството при получаване на подаръка ще принадлежи на участника с по-висока стойност на продуктите на adidas в поръчката.

След като бъдат обявени първите 7 победители в персонализирани подаръци, този с най-бързо изминало време на теста ще бъде обявен за победител в първия десетминутен разговор с избраната от него знаменитост.

След като бъдат обявени останалите 7 победители в персонализирани подаръци, този с най-бързо изминало време на теста ще бъде обявен за победител във втория десетминутен разговор с избраната от него знаменитост.

Данните, предоставени от победителите на Организатора, са изключително името и фамилията на участника, адресът за получаване на подаръци, телефонен номер и имейл адрес.

Организаторът се задължава да достави персонализирани подаръци на победителите в рамките на 30 дни от събирането на данните за всички победители.

Организаторът се задължава да организира десетминутен разговор в рамките на 30 дни от събирането на данните на всички победители.

За да организира десетминутен разговор с избрана знаменитост, победителят трябва да изтегли приложението Zoom и да приеме поканата за срещата, която ще бъде изпратена на неговия имейл адрес.

По време на разговора както знаменитостта, така и победителят могат да скрийншот или запис на разговора и да го използват в своите социални медии, както и да го споделят с Организатора, който може да го използва в своите социални медии и в раздела Новини на онлайн магазина .

По време на разговора както знаменитостта, така и победителят ще водят разговора взаимно и с уважение към закона, а всяко изразяване на мнение, което призовава към насилие, национална, религиозна, расова или друг вид нетърпимост, ще се счита за причина за прекратяване Разговорът.

Ако не е възможно да доставите подаръка на победителя в рамките на 30 дни по някаква причина, Организаторът ще запази подаръка.

ПОДАРЪЦИ

14 персонализирани подаръка и 2 десетминутни разговора.

Обявяването на победителите ще се осъществи в акаунта на Sport Vision във Facebook и Instagram, по време на което ще обявим времето за викторината за победа, собственото име и първата буква на фамилното име на победителя.

Победители за деня 24.12-28.12. ще бъде обявено на 29.12.2020.

Победител на деня 29.12. ще бъде обявено на 30.12.2020.

Победител на деня 30.12. ще бъде обявено на 31.12.2020.

Победителят, спечелил първия десетминутен разговор с избраната знаменитост, ще бъде обявен на 31 декември.

Победители за деня 31.12-3.1. ще бъде обявено на 4.1.

Победител на деня 4.1. ще бъде обявен 5.1.2021.

Победител на деня 5.1. ще бъде обявен 6.1.2021.

Победител на деня 6.1. ще бъде обявен 7.1.2021.

Победителят, който спечели втория десетминутен разговор с избраната знаменитост, ще бъде обявен за 7.1.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара