Спечелете 3 кошници с продукти 'Родна стряха' от Lidl

Краен срок - 6 ноември 2020

Обичаш ли родните продукти? 😋 Сподели ни в коментар поне два такива, които си отиват помежду си или с още нещо, както мекичките със сладко и сиренце и носят усещането за традиционно българско хапване. Даваме ти време до петък, 9:30 ч.

🎁 А на 6 ноември в 10 ч. на случаен принцип ще изтеглим 3-ма късметлии, които ще получат кошница продукти "Родна стряха". Печелившите ще обявим в коментар под поста.

За да се включи в конкретна игра, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указан начин.
Участие в играта е възможно при спазване на настоящите условия за участие ("Условия за участие"). С участието си в Играта участникът изрично се съгласява, че приема настоящите Условията за участие, включително политиката за защита на личните данни.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 18 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите като пише на имейл socialmedia@lidl.bg в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка), ако наградата е материална.

Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Закон за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта. Разходите по доставка на награди се поемат от Организатора. Участникът може да направи справка за възможните разходи за Интернет свързаност и цените за ползване на определен трафик, като се свърже със своя мобилен или Интернет оператор и потърси информация за използвания от него абонаментен план.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара