Спечелете планетарен миксер SMEG и 20 броя подаръчни кутии Philadelphia

Краен срок - 20 декември 2020

Гласувай за кутия и участвай за награди!

Обратното броене до Коледа започна! Също като теб и ние сме готови за вълнуващи изненади. Затова точно сега ще можеш да предизвикаш нашите chef-готвачи да приготвят празнична рецепта с тайни съставки, затворени в кутиите на Philadelphia! И разбира се, ще можеш да спечелиш и някоя от специалните ни кулинарни награди.

За да се включи участник в Кампанията, той трябва да гласува за една от трите седмични Коледни кутии с продукти, показани на страницата https://christmas-philadelphia.bg. След това трябва да попълни контактна форма, в която да остави своите данни за контакт в случай, че спечели награда. Всеки участник, който е гласувал за кутия и е попълнил данните си във формата за регистрация, се включва в томболата за награда. Всяка седмица кутиите се сменят, като кутията, събрала най-много гласове за седмицата, се отваря и с продуктите в нея Организаторът приготвя рецепта, която се заснема под формата на видео и се публикува в сайта на кампанията. Всеки потребител може да участва с един глас на ден. С всяко гласуване участникът добавя още веднъж името си във финалния списък, от който ще се теглят победителите.

След изтичане на крайния срок на Кампанията (20.12.2020 г.), общо 21 (двадесет и един) участника ще спечелят по една от общо 21 (двадесет и една) награди, които ще бъдат изтеглени на томболен принцип измежду всички участвали. Всеки участник може да спечели само 1 награда.

Наградният фонд за целия период на Кампанията включва:

    1 бр. планетарен миксер SMEG (50's Style Планетарен миксер SMEG SMF02RDEU)
    20 бр. подаръчни кутии Philadelphia, всяка от които съдържаща: 2 бр. Philadelphia Original – 175 g, 2 бр. Philadelphia Light – 175 g, 2 бр. Philadelphia Yogurt – 175 g, 2 бр. Philadelphia Herbs – 175 g, 2 бр. Philadelphia Jalapeno – 175 g, 2 бр. Philadelphia Milka – 175 g, 1 бр. престилка Philadelphia, 1 бр. просеко Брут Спуманте Бирилино 200 ml Серджо Мионето

Печелившите участници ще бъдат обявени на 22.12.2020 г. на Интернет адрес:   https://christmas-philadelphia.bg

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след обявяване на печелившите, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят гласове "автоматично", вместо участниците. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Кампанията; б) всяко друго действие, което променя механизма за участие в Кампанията или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на Правилата.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара