Спечелете 10 кутии с кафе микс NESCAFÉ 3in1 Toffee Nut

 

Краен срок - 16 ноември 2020

Избери вкуса на сезона и може да спечелиш една от 10 кутии, пълни с лимитирания кафе микс NESCAFÉ 3in1 Toffee Nut. 

Как? Дай своя глас тук! 

И така, този сезон ще има страхотен кафе вкус на:
а/семки и бонбонки
б/мушмула и тиква
в/лешник и карамел

Участниците трябва да напишат коментар под поста за играта във Facebook, в който да споделят кой е правилният отговор във връзка с новия, лимитиран вкус (NESCAFÉ 3in1 Toffee Nut), според предварително упоменатите възможности в текста към поста.

Играта се провежда само във Facebook, a сторито в Instаgram има за цел само да препраща потребителите към игра. В този смисъл, за участие в играта се считат за валидни само коментарите под поста във Facebook страницата на NESCAFÉ 3in1 Bulgaria https://www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria

С публикуването на коментар всеки един участник декларира, че е запознат с правилата на Играта, както и че е носител на авторските права в неговия коментар.

Всеки един участник има право да участва само с един коментар, който не трябва да противоречи на условията на Играта и на законодателството на Република България и да получи само една награда.

С участието си в Играта участниците дават изричното си и доброволно съгласие тяхната публикация да бъде споделена на Facebook страницата на NESCAFÉ3in1 Bulgaria достъпна.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за награда.

Участниците не трябва да използват твърдения, които са обидни или уронващи престижа и доброто име на Организатора, неговите партньори, конкуренти и трети лица.

10 (десет) печеливши участника и 5 (пет) резервни участника ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 17.11.2020г. в присъствието на представители на Организатора. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на 18.11.2020г. в коментар под поста на играта във Facebook страницата на NESCAFÉ 3in1 Bulgaria https://www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria

Печелившите следва да изпратят на Организатора трите си имена, адрес за доставка и телефон, като лично съобщение във Facebook страницата на NESCAFÉ 3in1® в срок 5 (пет) работни дни от обявяването.

В случай, че печелившите участници не изпратят необходимите данни, за доставка на наградата в указания 5 (пет) дневен срок от обявяване на печелившите, ще се счита, че се отказват от наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията на Играта и изтеглен като резерва.

Наградата ще бъде доставяна до печелившия участник на посочен от тях адрес, чрез куриерска фирма „Тип-Топ Куриер“ АД за сметка на Организатора в срок до 10 (десет) работни дни от предоставянето на нужната информация за доставка.

При доставката на наградата, спечелилият участник трябва да представи на куриера лична карта, с която удостоверява самоличността си. Личната карта се връща веднага. Наградите се доставят само на територията на Република България.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара