Спечелете уникални смарт очила HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II

Краен срок - 27 ноември 2020

HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II са слънчеви очила с дизайн, колкото красив, толкова и ергономичен, благодарение на сътрудничеството на Huawei с модния бранд Gentle Monster.
 
Тънките рамки са изработени от титаниев полимер за по-ниска плътност и по-малко тегло. Титаний е използван и в материала, от който са изработени сгъвките между рамките и рамената на очилата, с цел да се осигури максимална еластичност и да се избегне напрежението в слепоочието при продължително носене. Прецизно пресметната форма и материали ги правят подходящи, както визуално, така и като комфорт при носене, и за дамско, и за мъжко лице.
 
Освен красиви, смарт очилата Eyewear II са висококачествено аудио устройство, през което може да слушате музика и да приемате обаждания от телефона си. Моделът идва с по-голям, по-тънък високоговорител с голяма амплитуда, който предлага по-широк диапазон от звуци за по-завладяващо звуково изживяване в сравнение с предишното поколение смарт очила на Huawei и Gentle Monster.
Предаването на висококачествен звук от моден аксесоар като слънчеви очила среща и уникалното предизвикателство за защита на личното пространсво на потребителя, което е решено отлично, благодарение на синергията на двата бранда. В резултат на нея, Eyewеar II имат уникален акустичен дизайн за защита на това, което слушате. Звукът се предава директно в ухото от насочени високоговорители в лявата и дясната рамка, което ефективно намалява изтичането му навън и осигурява удовлетворяващо, многослойно стерео изживяване. Същевременно двете рамки включват отвор за отвеждане на насочените звукови вълни, генерирани от звуковите кухини, което допълнително намалява изтичането на звук. Благодарение на адаптивната технология за сила на звука, Eyewear II могат автоматично да намалят силата на звука въз основа на околната звукова среда, което гарантира, че потребителят може да чува ясно, като същевременно не притеснява тези около него.
 
Интелигентно взаимодействие
 
Eyewear II правят крачка напред по отношение на интелигентното изживяване. Оборудвани с множество усъвършенствани сензори, Eyewear II могат интелигентно да разпознаят дали са сложени или не. Например, по време на възпроизвеждане на музика, Eyewear II ще направят пауза, когато сензорите открият, че потребителят е свалил очилата и ще продължат, ако потребителят ги сложи отново в рамките на три минути.
 
След като потребителят остави за известно време своите Eyewear II и ги сложи отново, на екрана на смартфона ще се появи прозорец, така че потребителят може да провери нивото на батерията на Eyewear II с един поглед. Докосвайки изскачащия прозорец, можете бързо да влезете в настройките за повече подробности. Eyewear II ще ви поздравят с глас всеки път, когато ги сложите за първи път през дадения ден.
 
Мощна батерия за часове музика
 
Очилата могат да възпроизвеждат музика до 5 часа или гласови обаждания до 3.5 часа без прекъсване само с едно зареждане. Eyewear II нямат порт за зареждане. То, както и сдвояването се осъществява през елегантния и стилен калъф, който поддържа нова NFC безконтактна технология за бързо зареждане. Така очилата ще са готови за употреба по всяко време и навсякъде. Само свържете кутията на очилата към захранването чрез USB-C кабел и поставете очилата вътре в нея, за да започнат да се зареждат веднага.
 
Тази седмица един от слушателите на радио Fresh! ще си спечели Eyewear II в играта на Huawei. Този късметлия може да си ти, ако участваш в жребия, отговаряйки на тематичния ни въпрос във Facebook страницата на Радиото. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара