Спечелете 50 часовника GARMIN VIVOACTIVE® 4S

Краен срок - 16 декември 2020

Коледната томбола е с период на провеждане от 26.11.2020 г. до 16.12.2020 г., включително, и се провежда във всички dm магазини на територията на Република България.

Как да участвам?

    Пазарувай за над 30 лв. в периода от 26.11. до 16.12.2020 в избран от теб dm магазин
    Регистрирай касовия си бон
    Може да спечелиш eдин от 50 часовника GARMIN VIVOACTIVE® 4S.

При регистрацията клиентът следва да въведе следните данни: три имена, e-mail за контакт,  телефонен номер за контакт, УНП на касовия бон – Уникален Номер на Продажба, dm магазин, в който е направил покупката и dm магазин, в който би искал да получи наградата си.

Всички регистрирали се участници следва да пазят касовия бон, с който са извършили покупката си и който са регистрирали. В случай че спечели награда, участникът трябва да го представи за справка в оригинал, за да може да получи наградата си.

Всеки един клиент може да участва многократно в томболата в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност на и над 30,00 лв. с ДДС  от продуктите от асортимента на „дм България“ ЕООД, закупени от който да е от dm магазините на територията на страната.

С един касов бон за извършена покупка на и над 30.00 лв. с ДДС може да се участва само веднъж в томболата.

Наградите ще бъдат раздадени на общо 50 печеливши участника. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши на случаен томболен принцип на дата 18.12.2020 г. в Централния офис на “дм България“ ЕООД от тричленна комисия.

Всеки един от петдесетте победители ще получи награда – часовник GARMIN VIVOACTIVE® 4S.

Предметните награди трябва да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно до 15.01.2021 от посочения от тях dm магазин за получаване на наградата. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара