Познай любимата песен на Дядо Коледа и спечели 100 лв.

Краен срок - 17 декември 2020

В края на тази година не пиши писмо до Дядо Коледа, защото неговите подаръци са при нас! Белобрадият старец поръча да изпълниш няколко условия, за да си един от щастливците, които ще получат подарък, когато развържем чувала му.

Какво трябва да направиш? Слушай и гледай внимателно ефира на радио и телевизия The Voice и следи за любимата песен на Дядо Коледа. Ако го правиш редовно и познаваш добре музиката в ефир, на 18 декември може да спечелиш 100 лв.


Период на играта: 30.11 - 17.12.2020 до 23:59 (включително)

Механизъм: В ефира на радио и телевизия The Voice всеки час ще ти пускаме откъс от любимата песен на Дядо Коледа. Щом чуеш или видиш фразата "Ho-Ho-Ho! What's my favorite song right now?" веднага влез на thevoice.bg и се регистрай във формата по-долу. Кажи ни откъс от кой хит сме ти пуснали, остави ни три имена и телефон за връзка и стискай палци да получиш подарък от Белобрадия старец.

Теглене: На 18 декември след 10:00 часа Иво от Morning Voice по радио The Voice на случаен принцип ще изтегли двама късметлии, които ще спечелят по 100 лв. кеш.

Весели празници и успех! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара