Спечелете 400 лв. и кутии с продукти Avon

Краен срок - 19 ноември 2020

🤩 Мислиш си, че можеш да спечелиш 100 лева! 💍Нека проверим в предизвикателството на AVON Bulgaria & Шоуто на Блондинките!

👉 Регистрирай се и с малко късмет в сряда сутрин очаквай обаждане от Блондинките, за да проверят дали познаваш любопитните факти около Avon. 💄Може да се запознаеш с тях на сайта на кампанията и с 3 верни отговора да грабнеш наградата от 100 лева и кутия с продукти Avon! 

Наградите, които ще бъдат раздадени по време на промоцията са 4 награди по 100 лева + 4 награди кутия с избрани продукти AVON.

Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да посети интернет страницата на Промоцията  и да се регистрира посредством попълвайки регистрационна форма със следните данни: собствено и фамилно име, email и телефонен номер.Всяка сряда в рамките на кампанията водещите на радио FRESH в сутрешния блок „Шоуто на Блондинките“ ще се свързват с произволно изтеглени на случаен принцип регистрирали се участници, които ще имат шанс да отговорят на 3 въпроса, свърани с AVON.

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 30 дни след обявяването на победителите във Facebook страницата на Промоцията - https://www.facebook.com/avonbulgaria Спечелилите се съгласяват да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни – име и адрес, необходими за изготвянето на приемо-предавателен протокол при получаване на наградата си.

Печелившите в Промоцията ще се определят посредством радио игра в ефира на радио FRESH, като за победител се излючва първият слушател в съответната седмица, който е дал 3 поредни 3 верни отговора на въпросите, зададени от водещите.

Обявяването на печелившите ще се извършва всеки ден с публикуване на първото им име и първата буква от фамилията им в Facebook страницата на Промоцията - https://www.facebook.com/avonbulgaria

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара