Спечелете слушалки, тениски и видео среща с Поли Генова

Краен срок - 30 октомври 2020

Участвай в играта „Слушай и спечели“ от VIVACOM и TIDAL. Слушай плейлиста „Слушай и спечели“ и попълни формата за участие до 30 октомври!

Участвай в играта „Слушай и спечели“ и можеш да спечелиш среща с Поли Генова и подарък тениска „How we end up“ и новия албум на певицата с автограф, тениска на 100 KILA с автограф или 3 комплекта брандирана шапка, мешка и безжични слушалки JAYS m-Seven True Wireless. 

В играта могат да се включат всички части и бизнес клиенти на VIVACOM с включен достъп до TIDAL към тарифния си план, като слушат специалния плейлист „Случай и спечели“ и последват банера през своето мобилно устройство.  

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. Участие в играта могат да вземат всички бизнес и частни мобилни клиенти на VIVACOM с включен достъп до музикалната платформа TIDAL към тарифни планове SMART L, L+, XL, XL+, U и i-Traffic M+, L+, XL+ и XXL+ и за бизнес клиенти SMART L/XL/ U и Business traffic L/ XL. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД. Участие в инициативата може да бъде заявявано само веднъж за 24 часа от един потребителски акаунт. 

Голямата награда е индивидуална видео среща с певицата Поли Генова, лично подписана тениска „How we end up“ и копие с автограф от новия й албум. Освен това ще бъдат раздадени още 4 награди, а именно: 1 брой тениска, лично подписана от 100 KILA; 3 броя комплекти слушалки JAYS m-Seven true wireless, в комплект с брандирани шапка и мешка.

Печелившите участници се определят сред попълнилите формата за участие на томболен принцип. На случаен принцип се изтеглят петима печеливши и пет резерви. Победителите ще бъдат обявени на страницата на VIVACOM с две имена на дата 04.11.2020. 

Организаторът се задължава да се свърже с победителите на посочените от тях телефонни номера/и-мейл адреси в срок до два работни дни от изтеглянето на печелившите. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя в срок до 03.11.2020 или не получи съгласие за обработка на личните му данни, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващ и-мейл адрес. 

Видео срещата с певицата Поли Генова ще бъде осъществена в период до 30 дни, следващ установяването на контакт с определения за печеливш на голямата награда. Индивидуалната видео среща ще бъде с приблизителна продължителност 10 минути. На печелившия участник ще бъдат предложени 5 различни варианта за времево провеждане на срещата, като печелившият следва да избере един от тях.– Индивидуалната видео среща ще се проведе в удобен ден и час, съобразен както с графика на Поли Генова, така и с този на печелившия участник. 

Материалните награди ще бъдат изпратени до посочените от спечелилите офиси на куриерска фирма Еконт. При получаване на наградите, печелившите е необходимо да се идентифицират с документ за самоличност. 

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара