Спечелете 15 СуперНагради за рождения ден на СуперХостинг.БГ

Краен срок - 5 ноември 2020

Станахме на 15 години! Споделяме 15 СуперСили и черпим с 15 награди

СуперХостинг.БГ е вече на цели 15 години! Но броим възрастта си не по годините, а по успехите на нашите любими клиенти.

    Честит рожден ден на всеки, който е част от нашето семейство!

Благодарим Ви за доверието, подкрепата и че през всички тези години сте нашето вдъхновение да продължаваме напред!🧡

По традиция, рождените дни се празнуват! А как празнуваме ние, ще разберете в следващите редове. 

И понеже 15-ят ни рожден ден се падна в една предизвикателна година, решихме да Ви предизвикаме с още нещо. Да споделяте! Защото споделянето на опит, ценности и подкрепа е нещото, което ни обединява и ни помага да се справяме заедно!
Споделете пост в социалните си мрежи в отговор на нашето предизвикателсто: Коя е онази СУПЕР сила, която крепи Вашия бизнес и Ви помага да се справяте с предизвикателствата?

Как да се включите?

    Споделете отговора си като пост в избрана от Вас социална мрежа: Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn , а защо не и Вашия блог. Постът Ви във Facebook трябва да е публичен, а ако изберете Instagram - направете профила си публичен.
    Отговорът Ви може да бъде във формат видео, картинка, текст или каквото прецените, че олицетворява Вашата СуперСила най-добре.
    Изпратете ни линк към поста си тук и ни напишете кой е Вашият сайт:
 
Съгласявам се предоставените от мен лични данни да се обработват за целите на участието ми в конкурса и се запознах със Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни.

    Може да се включите в предизвикателството до 05.11.2020.
    Участието не е обвързано с покупка на услуга.

Бонус условие: Тагни профила на @SuperHosting.BG във Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn.

Искате да ни пожелаете нещо? Ще се радваме да научим какво е то, като го включите към Вашия пост.

Познавате бизнес или човек, който също има какво да сподели? Предизвикайте го в поста си, за да поеме щафетата и да участва за СуперНаградите!

СуперНаградите 🏆

След всяко предизвикателство, следва нещо хубаво. А след нашето - идват СуперНагради.

5x3=15

Или с други думи петима от Вас ще спечелят пакет от три награди:

🏆 Награда #1:

    Абонамент за Премиум защита от СПАМ и вируси и SSL сертификат Sectigo Essential Wildcard (+Managed SSL услуга) за една година от нас.
    Ваучер за SEO одит на уебсайт от нашите партньори Netpeak - една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа.
    Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #2:

    Експертна консултация „Вашият сайт работи по най-добрия начин!”.
    Нашите експерти правят детайлен анализ на потреблението, възможностите за оптимизация и прилагането на допълнителни фини настройки, за да може сайтът да работи по най-добрия начин и сървърните ресурси да се използват ефективно. Услугата включва един час експертен анализ и се предоставя за един сайт на наш клиент на услугите споделен хостинг, WordPress хостинг или Managed VPS.
    Абонамент за 6 месеца на MasterHack клуба от Lifehack.BG. С достъп до целия ресурс от полезни материали, курсове и група, която е насреща за Вашите въпроси.
    Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #3:

    Безплатно подновяване за период от една година от датата на изтичане на услуга по избор или активиране на нова такава. Услугата може да бъде план на споделен хостинг, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
    Ваучер за безплатен курс по избор на стойност 200 лв., предоставен от SoftUni.
    Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #4:

    Безплатно подновяване за период от една година от датата на изтичане на услуга по избор или активиране на нова такава. Услугата може да бъде споделен хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
    Ваучер за обучение или консултация по избор на стойност 200 лв. от Beyond Academy.
    Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #5:

    Безплатно подновяване за период от една година от датата на изтичане на услуга по избор или активиране на нова такава. Услугата може да бъде споделен хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
    Ваучер за еднократна онлайн консултация за Лични финанси или Финанси на фирмата със Стойне Василев (smartmoney.bg) на стойност 200 лв.
    Предметна награда изненада от нас.

Печелившите ще обявим на 10.11.2020. СуперЖурито ще бъде изправено пред тежката задача да отличи петимата най-впечатляващи участници. Стискайте палци! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара